Sayfa 64/268 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 2143 madde; 505 - 512 arası.

Konu: ASUZU - Anadolu Isuzu

1. Kim bilir bu işler ileride Türkiye'deki yanyana olan iki fabrika arasında gelişebilir. Honda fabrikasının durumu ortada. Hazır büyük abilerde anlaşmış. Böyle haberler okuyunca ister istemez sorular geliyor.
    Yatırım tavsiye içermemektedir. Olay sadece beni bağlar.
    Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...

2. Kırıp geçemiyor bir türlü buraları, babayiğidini bekleyen kumrular gibi, beklemeye devam.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. 150. denemede de 12.30 üstünde duramayınca çaktılar 12.10 lara kadar.
    Bu hisseye haketmeyen bir tahtacı var maalesef, bu kadar haber ve beklentiye sıfır tepki, uzay aracı bile yapsa hisseye yansıtmıyor.

4. az bi satış geliyor kodumun kağıdı en gönden düşüyor. şeytanın kağıdına bulaşmayacaktık gene. kolay kolay kızmam ama bu kadarda adilik olmaz. daha iki gün oldu alalı sinir etti beni. burada aylar yıllarca bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    150. denemede de 12.30 üstünde duramayınca çaktılar 12.10 lara kadar.
    Bu hisseye haketmeyen bir tahtacı var maalesef, bu kadar haber ve beklentiye sıfır tepki, uzay aracı bile yapsa hisseye yansıtmıyor.
    Kardeşim ne vicdansız adammış sen be. Ya hisse 4,5 ay da 6 dan 15 gitti . Daha ne yapsın. Sürekli yukarımı çıksın istiyorsun. El insaf ya.

6.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    Kardeşim ne vicdansız adammış sen be. Ya hisse 4,5 ay da 6 dan 15 gitti . Daha ne yapsın. Sürekli yukarımı çıksın istiyorsun. El insaf ya.
    Vicdanla ne alakası var, abuk sabuk hareketler yapmasına sinir oluyorum, kimse uçup kaçmasını istemiyor, bir bakıyorsun 12.34, arkanı dönüyorsun 12.05, omuragalı hareket etsin eyvallah.
    Ayrıca bundaki potansiyel ortada, yoksa ben de bir dk durmazdım buu hissede, daha iyi yerleri hakediyor.

7. şu odaş da günde 150 - 200 milyon lot alan gruplar bu hisseye bi girseler 12.30 un üstünü göstermeyen arkadaş ne halt eder acaba. lan piyasada dolaşan toplam hisse sayısı hepi topu 12.171.600 adet. bunun ne kadarı bir kişi yada grupta olabilir ki . günlük 1 ila 1,5 milyon işlem oluyor . yükselişlerde 7-8 milyon olduğu günler oldu. o kadar alıcı geldi . hiç mi adam akıllı sayıda mal alan olmadı .
    şurda 12,30 resmen keban barajı oldu. kimse kıramıyor. bu kadar beklenti olan hisseye hiçmi adam akıllı bu malı alıp götürecek babayiğt giremiyor. lan endeks 200 bin olacak bizimki 12,30 de kumda oynamaya devam edecek

8. daha dün ilk defa aldım bu mal kağıdı ama 2 günden bıktım yahu hareketlerinden çok şerefli adammış ??????????????*

Sayfa 64/268 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •