KGF' mevduatçıları mutlu etti kim icat ettiyse alnından öpmek isterim. yarın bütün paralar aktifden Burganbanka.... haziran sonu bilanço döneminde oranların 16 yı geçeceğini tahmin ediyorum veya umuyorum
KGF' mevduatçıları mutlu etti kim icat ettiyse alnından öpmek isterim. yarın bütün paralar aktifden Burganbanka.... haziran sonu bilanço döneminde oranların 16 yı geçeceğini tahmin ediyorum veya umuyorum
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Üstelik kgf kredilerinin tüm hızıyla devam edeceğini hatta farklı kurum eliylede sürdürülebileceğini düşünürsek, mevduatçının makus talihi sona erdi diyebiliriz. artık yastığa başımızı koyup rahat uyuma sırası bizde galiba. ama aktifin bu yarışı bu kadar geriden takip etmesini anlayabilmiş değilim
Bu söyledikleriniz tcmb'nin oyuna dahil olup bankaların elindeki kredi portföyünü fazladan/ek para basarak satın aldığı bir durumda ne yazık ki olmaz. Bu konuyla ilgili birkaç açıklama oldu. Mevduat faizleri düşer, enflasyon artar. Döviz dalgalı seyrini sürdürür.
Bu şartlar altında %35 enflasyon olan bir yerde %25 mevduat faizi oluştuğunda mevduatçının makus tarihi değil sona ermek büyük bir coşkuyla destan yazar diyebiliriz.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri