Sayfa 556/808 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Şimdilik iyi akşamlar elimde 151,525 maliyetli şortla eve gidiyorum.. Akşam seansında duruma bakarım... Bu kadar para cıkışı varken.. Bir sansımı deneyeyim..
    POZ kapanır.......Aslında yarına kalsa daha iyi ama .. Ben poz tasıyamıyorum..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. Gün sonu vadeli kapanıs. ne kadardı bu aksam seansı cıkınca kac oldugunu bulamıyorum.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Gün sonu vadeli kapanıs. ne kadardı bu aksam seansı cıkınca kac oldugunu bulamıyorum.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saat 18.15 kapanış 151,625 şu an 151,250
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. [IMG][/IMG]

Akşam seansından sonra pastanın durumu

5.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    POZ kapanır.......Aslında yarına kalsa daha iyi ama .. Ben poz tasıyamıyorum..
    İyiki pozları kapatmışım... Yoksa gapı yemiştik kafaya..

6. [IMG][/IMG]

7. Şort açmak için bir işaret yok long olacak cesaret yok.........İzlemeye devam

8. Günaydın herkese...
    Bugün Ereğli kısa kovalayacağım...
    Endekse nerden bulaşsak elimiz yanıyor o yüzden dikkatli oluyorum uzun zamandır...
    Adam 137-152 yaptı non-stop...
    Aps 508K...
    Kolay gelsin herkese...

Sayfa 556/808 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •