119.400 - 750 aralığında yatay fiyat hareketi izliyoruz. Desteğin aşağıya kırılma ihtimali daha yüksektir.
118.250 Seviyesinden başlayan yukarıya doğru hareket bitmiş görünüyor.
119.400 Desteğinin kırılması güçlü ihtimal, yukarıya doğru hareket ile 119.750 direncinin kırılması ise sürpriz.
12:55 / 119.200 M5 grafik yukarıya hareket başladı.
Hareketin zarar ettirme ihtimali %5 dir. Hareket içerisinde farklı cazip noktalardan alış yapılabilir.
Bana kalırsa saat 15:00'e kadar piyasa gevşek olacak. M5 grafikte bu ralli başlangıcı haberini ben de pek içime sindiremedim, fakat M5 ''Ben varım'' diyor.
Son düzenleme : High Voltage; 16-05-2017 saat: 13:31.
https://resmim.net/
hocam resimlerinizi göremiyorum, bu linkten atabilirmisiniz acaba? tşk..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
M5 hareketi devam etmektedir, zirve noktalarda satıp düzeltmelerde alış yapılabilir. Ancak henüz short pozisyon için herhangi bir neden yok görünmekte.
Yer İmleri