Sayfa 28/241 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 217 - 224 arası.

Konu: VIOP Spekülasyonu

1.  Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    118.900 - 119.100 Yatay bölgesi 118.900 desteğinin aşağıya kırılışı ile sonuçlanabilir, %80 ihtimal. Ancak gün sonuna geldik bu nedenle zaman kalmadı.

Eğer 118.900 yukarıya kırılırsa balon daha da şişebilir, bu risk de %20 ihtimal ile var.
    Düşük ihtimal gerçekleştiğinde hareket çok sert oluyor. Başlı başına bir alış sinyali doğuruyor.

Bugün akşama doğru yükseliş balonu şişerek günü tepede kapadık.

2. 119.400 - 750 aralığında yatay fiyat hareketi izliyoruz. Desteğin aşağıya kırılma ihtimali daha yüksektir.

118.250 Seviyesinden başlayan yukarıya doğru hareket bitmiş görünüyor.

119.400 Desteğinin kırılması güçlü ihtimal, yukarıya doğru hareket ile 119.750 direncinin kırılması ise sürpriz.

3. 12:55 / 119.200 M5 grafik yukarıya hareket başladı.

Hareketin zarar ettirme ihtimali %5 dir. Hareket içerisinde farklı cazip noktalardan alış yapılabilir.

Bana kalırsa saat 15:00'e kadar piyasa gevşek olacak. M5 grafikte bu ralli başlangıcı haberini ben de pek içime sindiremedim, fakat M5 ''Ben varım'' diyor.
    Son düzenleme : High Voltage; 16-05-2017 saat: 13:31.

4. https://resmim.net/

hocam resimlerinizi göremiyorum, bu linkten atabilirmisiniz acaba? tşk..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    https://resmim.net/

hocam resimlerinizi göremiyorum, bu linkten atabilirmisiniz acaba? tşk..
    Ne resmi, TIFIL.

6.  Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    Ne resmi, TIFIL.
    eğer resim atıyorsanız diye dedim di...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    eğer resim atıyorsanız diye dedim di...
    Yok resim işiyle uğraşamıyorum, ileride belki.

8. M5 hareketi devam etmektedir, zirve noktalarda satıp düzeltmelerde alış yapılabilir. Ancak henüz short pozisyon için herhangi bir neden yok görünmekte.

Sayfa 28/241 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •