Originally Posted by burak1987 Benim yüzde 15 kar hedefim vardı. Gelince kademeli satışa geçtim Sent from my iPhone using Tapatalk ben sizin gibi adamları severim tam benim kafa hedef baştan belli
Originally Posted by mrfatih ben sizin gibi adamları severim tam benim kafa hedef baştan belli Biraz eib alacağım. Aylık temiz 2,5 civarı getirisi var. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Biraz eib alacağım. Aylık temiz 2,5 civarı getirisi var. Sent from my iPhone using Tapatalk TE3 e de bakın onun da geliri net
Originally Posted by mrfatih TE3 e de bakın onun da geliri net Ok bakıyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Biraz eib alacağım. Aylık temiz 2,5 civarı getirisi var. Sent from my iPhone using Tapatalk Son zamanlarda ki performansi kotu yinede 2.5 getirir mi ki?
Originally Posted by paramanya Son zamanlarda ki performansi kotu yinede 2.5 getirir mi ki? Son bir ayda yüzde 4 dü galiba. Aylık ortalaması genelde 2,5 Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri