Sayfa 350/639 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Muğlalı yine mi ortalığı karıştırıyorsun? Bir öyle bir böylesin mertçe ya spegin adamıyım de mertçe speksen spek de...

Kim ne dansözlük yaparsa yapsın ister nick değiştirsin ister başka dalkavukluk bu hisseyi bu saatten sonra bu fiyata sattiramazsiniz...

18 ay bekledim 1 yıl daha beklerim zaten bu zamana kadar baskı kuramayacaginizi bildiğiniz için mi ikili oynuyorsunuz???

Genel kuruldan en olumsuz karar dahi çıksa bu hisse sevr seve en kötü 80 ve üstü görecek zaten ıyi bir karar çıkacaksa zaten gidecek. 3 _ 5 kuruş ekstra kazanacağız diye fırıldak olmayın adam olun adam...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Muğlalı yine mi ortalığı karıştırıyorsun? Bir öyle bir böylesin mertçe ya spegin adamıyım de mertçe speksen spek de...

Kim ne dansözlük yaparsa yapsın ister nick değiştirsin ister başka dalkavukluk bu hisseyi bu saatten sonra bu fiyata sattiramazsiniz...

18 ay bekledim 1 yıl daha beklerim zaten bu zamana kadar baskı kuramayacaginizi bildiğiniz için mi ikili oynuyorsunuz???

Genel kuruldan en olumsuz karar dahi çıksa bu hisse sevr seve en kötü 80 ve üstü görecek zaten ıyi bir karar çıkacaksa zaten gidecek. 3 _ 5 kuruş ekstra kazanacağız diye fırıldak olmayın adam olun adam...
    arkadaşım ne alakası var...
    ben ne dedim şimdi..
    benim deli izmir mi nedir onunla uzaktan yakından ilgim yok..
    saçma sapan çıkarımlarda bulunmayın...

4. Arkadaşlar lütfen sakin olun bu güne kadar olduğu gibi sukunetinizi Koruyun... Evet birşeyler olacak mevcut tan iyi olacak gibi... Hep beraber sakin sakin bekleyip görelim... Satmak isteyen satsin almak isteyen alsın... Bizde her zamanki gibi oturup seyredelim... Yarası olan gocunsun...

5.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Dikkatli okumak lazım... Ykb satarak hisseyi burada tutmaya çalışıyor gibi...

6. nedır son durum acaba..

7. ykb patronmuydu..

8. Benim gördüğüm genel kurul öncesi fiyatı 40 altında kalması için baskı kuruluyor . Bu baskı seddülbahir hocamın tezine uygun gibi. Galiba spk ya başvuru yapılana kadar hisse iki ay daha malesef baskı altında olacak...

Sabırla bekliyoruz elbet bir zaman bunun da sırası gelecek inşallah

Sayfa 350/639 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •