Originally Posted by shangil Sen tcd almadan once 400 kisi almisdi Yarisida bu forumdaydi sesleri cikmirdi O kadar reklam yaptin onlar bile gittiler Azercancan biliyorsan konus Ben girdigimde yatirimci sayisi 62 idi Forumda kimse degisken dahi almiyordu Ac eski postlari oku Bilmeden atip tutma
Originally Posted by DJDarci Tcd +1.01 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 0.95 i revizemi ettiler Hataniz olmasin
Originally Posted by Webster 0.95 i revizemi ettiler Hataniz olmasin Hocam bir gün önceden ekran görüntüsü alıyorum. Güncel yüzde ile eski yüzde arasında bende +1.01 oynuyor. Hala öyle. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Viop -1,33%
Originally Posted by Didi Viop -1,33% Bir kaç gün bakmayın[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Webster Azercancan biliyorsan konus Ben girdigimde yatirimci sayisi 62 idi Forumda kimse degisken dahi almiyordu Ac eski postlari oku Bilmeden atip tutma TCD ni sen mi yonetiyorsun?
Originally Posted by DJDarci Hocam bir gün önceden ekran görüntüsü alıyorum. Güncel yüzde ile eski yüzde arasında bende +1.01 oynuyor. Hala öyle. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Stopaji dusunce 0.95 eder????
Originally Posted by Didi Viop -1,33% Originally Posted by burak1987 Bir kaç gün bakmayın[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk Artiya doner buuuuu
Forum Rules
Yer İmleri