benim güzel arkadaşım,canım arkadaşım, sevgili arkadaşım : ) bilanço perşembe akşamı sanırım gelmiş, ben Cuma günü seans izlerken tahtanın en çok kaybettiren olduğunu gördüm, ufak bir bakındım bir miktar risk alarak cuma günü tahtaya girdim, haftasonu hava cok güzeldi biliyon mu, gezdim dolaştım kırlarda piknik yaptım benim ikiz bebelerle, sonra işte evde digitürkte maçlar falan derken, bugün foruma da yazdım bir bakayım bilançosuna diye..bu kadar basit yani. sorun aslında ne biliyor musun, ben koyu ile boyadım ya, kagıdın sana göre yüzde bilmemkaç payı olabilir, bana göre olmayabilir, forum bunun için var. sen de görüşlerini yazarsın,ama içini doldurursun akrep..ben de yazarım, üfürmem, bilgimi paylaşırım. okuyanlar da isterse istifade eder, isterse çöpe atar kendi bilir. kimseyi çok sevdigim için paylaşmadım bunu. tanımam etmem yani sevmekle sevmemekle alakalı bir durum yok. forum işte, bunun için var bak BİLGİ PAYLAŞMAK..bir arkadaş aktif toplamını özsermaye diye yazıyor, bak düzelttik, belki ben bir şeyi yanlış bilirim yarın da o beni düzeltir. forumun esprisi bu. sen istediğin zaman tasını taragını topla kaç, ben kimsenin aldıgına sattıgına bişey demiyorum, ilgilendirmez de..sadece BİLGİ PAYLAŞMAK tamam mı akrep.bu kadar yani..bol kazançlar tekrardan..
Kutpo'nun şuan tek gerçeği 3 aylık satışlarının gerilemesi nedeni ile karın düşüklüğü. Şirketin mali yapısı ve işi ile ilgili bir sıkıntısı yok. 3 aylık dönemleri zaten zayıf geçen bir şirket. Yıl sonu bilançosu kötü olmamasına rağmen beğenmeyen tahta yapıcı hisseyi bugün olduğu gibi aynı noktaya getirdi. Yabancı takası % 12,31 lere kadar gerilemişti. 14-15 Nisan dan itibaren yabancı takası % 18,50 lere kadar yükselip hisse Mayısın ilk haftası 7,98 lere kadar geldi. 3 aylık bilanço beklenenden kötü gelince doğal olarak yine satış yedi. Grafiğe dolar bazlı baktığınız da 1,61 cent teknik olarak boşluğu dolduracağı nokta. Burayı görüp yukarı yapabilir. Diğer bir şık ise 1,725 cent geçen düşüşte döndüğü nokta. Şimdi buralara yakınız. İnat ederse 1. senaryo etmezse 2. senaryo olabilir. Gerçek olan şu ki, bilanço iyi olursa önümüzdeki dönemlerde hissenin talipleri çok olur ve hisseyi yukarı taşırlar. Kutpo'nun 2. çeyrek ve 3. çeyrek satışlarının pozitif olduğunu biliyoruz. Bu beklentiyi satın alacaklar pozisyon taşırlar şayet güçleri varsa. Hisseye inanmayanların ise burada olmaları yanlış zaten.
Arkadaşlar bi polemik oluşmuş. Herkesin kendine göre fikri vardır. Teft34 genelde kendi fikrini ve tecrübesini paylaşıyor. Bence fayda sağlıyor forumdakilere. En çok katıldığım noktada tahta sahiplerinin forumları kontrol ettiğidir. Bunu farklı alanda tecrübe ettiğimden söylüyorum. Mesela THY. Orayı bile kontrol altında tutan kutpo yu hayatta bırakmaz [emoji1]. Benim tavsiyem kendim ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama sabırdır. İyi bir firma acemi arkadaşın da dediği gibi şu 3-4 aylık dönem tam kutponun kar edeceği dönem.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamı savunuyor felan demeyin çok yüklenmişsiniz yoksa forumdan kimseyi tanımıyorum [emoji1] sadece onunla aynı fikirdeyim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse şuan sabır testi yapıyor. Çok canı yanan var. Adamlarda acımasızca basıyor. Bahanede var. Korku imparatorluğu devrede. KUTPO, 22.07.2016 da 4,040 iken 20.09.2016 tarihin de 9,570 idi. BİST 20.09.2016 Tarihin de 77714 tü. BİST 96000 lerde biz ise 6,4 lerde. Kısaca sağlam zarardayız..
Daha durun ya yeni düşmeye başladı bence tabi bu benim görüşüm. İki hafta sonra durulur buralar
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri