Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Arkadaşlar 500 adet hissem var.Bedelli için ne kadar yatirmam gerekiyor....
Bedelli yarınmı yatırım hesabıma şimdi havale yaptım ama küçuk bir miktar açığım kaldigi icin, yarına satilmak üzere bir miktar satış verdim. Başka yapmam gereken birşey var mı
işimizi bizden iyi biliyorsun galiba.
1 tl den bedelliye katıl, 1,5 ye sat gibi saçma sapan yorum yapanlar vardı.Bu haliyle bedelli %50 karlı olacak. Bedelli 1.tl den Bedelliye giren ruchanlari 1. Tl den alıp.1.5× satacak. Hayırlı olsun. Ytd
bu yazıları yazanın da, beni eleştirmesi de ayrı bir garabet.
yaşın kaç, borsa tecrüben nedir bilemem ama, biz böyle saçma yazıları direk siliyoruz.
iyi forumlar.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Teşekkürler...
Yer İmleri