2012deki düşüşe bakın ama tersten [emoji56]
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2012deki düşüşe bakın ama tersten [emoji56]
Şunu unutmayın by 1tl den alamadığını 2tl den almaya razi olur niye aptal mi yooooo o sizin çok deyip kaçtığınizda enayilere bak alırsınız düşer siniz peşine deyip vurur kırbacı en iyi örnek rysas millet öldük ah vah diye ağıt yakıyorduu şimdi ne oldu
ben şahsım adına soyleyım bılanco oncesı 24-25 rakamları yakalar isem haber iş durumuna göre kaçma ihtimalim yüksek. altını çizerek şimdiden söyleyim. hele 5g muhabbetinin 2023 de baslayacagını düşünür isek. Güzel bir haber gelir beni cesaretlendirir ise daha buyuk hedefler ıcın kalırım. Bendede şans yoktur satınca saman alevi gibi şaha kalkar namusuz kagıt... o zaman üzülürüm işte
Zamanında urasla az kavga etmemıstım yabancı alıyor alıyor demesınden. benım yuzumden ceza bıle almıstı . bir iki ekürüsüde ugraşma şunla dedıklerını hala dun gibi hatılıyorum. 2 ci bir hatayı yapmayı dusunmuyorum açıkcası. 24-25 oldumu bılancoya 1 hafta kalır ise bılancoyuda beklerım sahsen...tabi birde 300 mılyon üzeri hacım yakalar isek doldur boşalt degıl ise ...resmen 3 lü denklem kombinasyonu karar vermek zor...Yüklü miktarda parası olan icin zor zamanlar...
Bazistasyonu ; takip edıyor ıseniz buraları bu sektorun ıcındesıniz malum ..Netaş sizce güzel bir bilanco açıklarmı bu hareketı nasıl yorumluyorsunuz . Kapa yansımamıs bır iş alımı anlasma vs var mı acaba
yarın 16.10 altına dusmez ıse bu hafta ıcın pek sıkıntı olmaz
Sanki turgay bu kadar benzerlik
Yer İmleri