Bu hisseyi çok kere alıp sattım 0.87'den beri,devamlı satarken kademe yükseliyor yükselen kademeden postalıyorum,bu sefer daha fazla kademe yükseltiyor,düştüğünde tekrar alıyorum daha fazla kademe yükseltiyor yine postalıyorum,neyse 3 üzerine attıktan sonra bugün 2.80 tekrar damladık,bu fiat bana eskiyi hatırlattı,bir ara bu fiatları özler olmuştuk,öyleya 0.80'lere inen bir hisse vardı,oradan yüküce almıştık,gözlerimizin nuru sönmüştü 1 olacak diye,1 üstüne atınca kızıp yarısını postalamıştım...bunun çok önceside var tabiki,arz fiatı 4,çıkış 17,geri geliş 9,sonrası 30 üstü,peşi malum 12,Zadri yüzünden 10 ve hisse satışı ile bu melunun sayesinde 5 altı görülmüştü,macera böyle devam eder,ama 6 maliyetlen 17 olduğunda ve 9 maliyetlen 25 postalamamda iyi kaldırmıştım,beni bu hisse hiç üzmedi,sadece kardan yedirdi o kadar,ama hala temkinliyim spor hisselerinde,4 takımın hissesine devamlı takıldım beni hiç üzmediler,diplerden alan devamlı kazanır,bütün hisselerdede öyle,tepeyi buldunmu bunlardan postalamasını bileceksin,zaten yaşımızda epey ilerledi,sadece borsaya hobi olarak takılıyorum 27 senedir