Biraz da yasin etkisi ile pozitif lineer getiri bana kafi gelir dostum
Originally Posted by admustafa
Cds'ler için 150 seviyeleri normal zamanların seviyeleri deniyor. 150'ye geldikten sonra artik döviz hareketlerinden kazanç sağlayacak eğer ters bir durum söz konusu olmazsa. Mevduat faizlerinin geldiği durumu düşünürsek PPF'lere alternatif olacaktır bence TCD ve EID performansı beklememek lazım bu fonlardan
Macera gibi geldi bana, +3 valor sonunda para hesaba gecmiyormu,bosta kalmayi anlamadim
Originally Posted by myfinans
Birde bu fonlar al deyince alınmıyor sat diyince satılmıyor.Sattıktan sonra da para hesabınıza girinceye kadar 3 gün boş boş yatıyor.
Bunları da unutmamak lazım.
Sabah dolar al öğlen kar edip sat gibi değil bunlar.
T+3 te elbette hesaba geciyor ama saat 14.30 oldugu icin o anda yeni fon talep etsen de o gun kayip olmus ileri tarih emre gecmis olunuyor bir de bazilarimiz icin uc gun sure uzun olarak ad edilmektedir....
Saygilarimla
Originally Posted by dell14
Macera gibi geldi bana, +3 valor sonunda para hesaba gecmiyormu,bosta kalmayi anlamadim
Birde bu fonlar al deyince alınmıyor sat diyince satılmıyor.Sattıktan sonra da para hesabınıza girinceye kadar 3 gün boş boş yatıyor.
Bunları da unutmamak lazım.
Sabah dolar al öğlen kar edip sat gibi değil bunlar.
Sabah al akşam sat yapıp sürekli kazanç elde etmek kolay değil 3 gün uzun bir valör fakat 3 gün valörlü fonlarıda bir hafta sonra satmak için almıyoruz
Sabah al akşam sat yapıp sürekli kazanç elde etmek kolay değil 3 gün uzun bir valör fakat 3 gün valörlü fonlarıda bir hafta sonra satmak için almıyoruz
Bilmeyenlere onu anlatmak için yazdım zaten.
Eksi yönleride var.
Hiç esneklik yok.
Almak dert satmak çok daha fazla dert.
Al sat yaparken mevsimler değişiyor.
Yani almayı düşünenler bunlara da dikkat etsinler.
Yer İmleri