TCD bende de vardı. Bugün satış verdim. Bır daha girer miyim? Hayır. Düne kadar en iyi o diyordum. Ama o dündü. Bugün farklı düşünüyorum. Evet fonlar sürekli çıkacak değil, düşecek de. Bu işin doğasında bu var. Bunu kabul ediyorum. Lakin bu %2,28 lik düşüş de neyin nesi. Aşağı yukarı tüm hisse ve değişken fonların bugünkü getirilerini /götürülerini inceledim. Alayına nal toplatmış. Bu nedenle vedalaşma kararı aldım. Aynı şeyi ACC içinde bir ay kadar sabır gösterdikten sonra yaptım.
Bana göre fon yöeticileri piyasa düşerken becerilerini göstermelidir. Yoksa bist düşüyor ona parelel olarak fonlarda düşüyor. Çıkıyor fonlar da çıkıyor. ne anladım bu işten. Kendimiz hisse alsak daha iyi. Fonlara ne için girdik ki?
Yanlış anlaşılmasın fon düştüğü için bunları söylemiyorum. Kötü yönetim sinyalleri geldiğini düşündüğüm için söylüyorum. Bir de bir şeyin fazla reklamını yapmayacaksın kardeşim. Sonrası işte böyle olur.
Tayvan borsası virüs yüzünden çindeki tüm teknoloji ofislerini geçici olarak kapatmış, Tayvan borsası %5.7 değer kaybetti,teknoloji hisseleri başta tüm borsalara satış getirdi
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu virüs hikayesi sanıldığından ciddi ve dünya ekonomisi buradan ciddi yara alabilir
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisse yoğun fonlar bile dün çok az düşmüşken, tcd nin bu kadar düşmesi beni de soğuttu, borsada olası çıkışlarda tamamen satmayı düşünüyorum, belli ki artık iyi yönetilemiyor.
Artık bu değişken ve hisse fon olayına da düşük miktarlarda gireceğim onun yerine hisse alır, hiç değilse elimde ne var, satarsam kaçtan satarım bilirim.
Yer İmleri