selamlar hocam, x30 yvade 1-5-60 dk ve thy 5-60 dk verilerini banada gönderebilirmisiniz.
hexe1907@gmail.com
selamlar hocam, x30 yvade 1-5-60 dk ve thy 5-60 dk verilerini banada gönderebilirmisiniz.
hexe1907@gmail.com
herkeze merhaba
şöyle bir şey de takıldım
c>10 şart bu ise c*100
c>20 ise c*200
c>30 ise c*300
neden ihtiyaç duydum
a1:= ............…;bu eşitlikteki indikatör her hissede close a bağlı farklı değerler alıyor .
taramalarda kullanabilmek için indikatörün alt ve üst değerlerini close a bağlı olarak sabitlemek için
algoritma
Sessiz olursan daha çok şey Duyarsın.
prh := ref(h,-1) ; prl := ref(l,-1) ; prc := ref(c,-1) ;
r100 := prh + ( prh - prl ) ;
r75 := prh + ( ( prh - prl ) * 0.75 ) ;
r50 := prh + ( ( prh - prl ) * 0.50 ) ;
r25 := prh + ( ( prh - prl ) * 0.25 ) ;
pp := (prh +prl+prc) / 3 ;
bp := (prh +prl) / 2 ;
tp := pp + (pp - bp) ;
s25 := prl - ( ( prh - prl ) * 0.25 ) ;
s50 := prl - ( ( prh - prl ) * 0.50 ) ;
s75 := prl - ( ( prh - prl ) * 0.75 ) ;
s100 := prl - ( prh - prl ) ;
tp ; pp ; bp ;
r25 ; r50 ; r75 ; r100;
s25 ; s50 ; s75 ; s100
merhaba, herkese kolay gelsin,
Matriksteki renko grafikler güvenilir mi ? Renko'nun bar kapanışı yaptıktan sonra repaint yapmadığı söyleniyor , renko kullananlar bilgi vermek ister mi ?
Bir de kutu değerini nasıl tanımlamak ya da ayarlamak lazım? Misal aynı grafikte 5 dakikalık periyot açıyorum ve örnek 1 dakikaya dönüyorum ya da tersi..hem kutu değerli sürekli değişiyor hem de misal 1 dakikalık grafikteki son 7-8 kutu şekil değiştiriyor.. son kutu değişebilir anlarım ama..
kafam karıştı
Siziin icin basit bir soru soracagim
Diyelim anlik sinyallerde x barinda kosul gerceklesti ve hiase alindi. X+1 dede kosul gerceklesirse hisse alirmi yoksa sat sinyaline mi bakmaya baslar
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne oldu bu formu açan arkadaş işi mi bıraktı...bilen var mı...
kardeşim bana da elindeki verileri yollayabilirsen çok minnettar olurum. denizi geçtik, derede debeleniyoruz resmen. çoook teşekkür ederim şimdiden.
beyoglu@hotmail.com
Yer İmleri