Sayfa 446/899 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Sn osman misal iki tane birbşrinden bağımsız iki bina var ve 43 katlı,
    Biri c blok bir d blok,
    Ben c blok -3 den asansöre binsem 17.kata bassam,d blok 17. katta inebilirmiyim?

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bahse konu binalar Japonya'da ise inebilirsin Türkiye'de ise asansör bozulur icinde kalirsin. Coğrafya kaderdir diye boşuna dememisler.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Mal canın yongası
    oralet bey'de hisseler düşse de çıksa da
    her daim keyif gıcır
    kafası kırıklık ne güzel şey
    4 yılda mezun ol, 2 senede bir iş bul, ruh ikizim diye kendini kandırdığın birini bulup evlen, kira öde, çocuk yap ve uykularını mahvet, 10-15 yıl içinde şanslıysan bir ev al ve haftasonunu ikea'da geçir, yaşlanınca katalogtan lanet bir hastalık seç ve öl... Ölümün olduğu bir dünyada hiçbir şeyi ciddiye almaya değmez.

3. Integral Yatırım

CAMLARDAKİ BİRLEŞME – Uzun Vade İçin Pozitif

Bu Soda cidden tam UV yatirimi haa. Ne yapsa ne etse her şey uzunda yariyor bu hisseye kisada yarayan bi olay yok. .

Soda Apple ile birlesseydi bile sanirim yine uzunda yarayacakti. O vakit bekle babam bekle. Size iyi beklemeler aslan parçaları.

Ortalama ömürün 74 yil oldugu bir ülkede 65 de emekli olup 9 yil emekliligin keyfini sürmeyi beklemekle Soda'dan hatiri sayili hisse sayisina ulasip temettuleriyle ikinci bir emeklilige ulasmayi beklemekle gecen zamanin karesinin hipotenüsünü aldiginizda cikan sayinin karekökü size hayati iskalamamaniz gerektigini, hayatın tek bir gün onun da bugün oldugunu hatirlatir.

Yarina garantimiz yok, bir de coluk cocugunuzun basina dert etmeyin Sodayi. Onlar da ugrasir dururlar yoksa sizden sonra.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Kayınbaban cumhurbaşkanı olmaz inşallah.

Haksızmıyım ama, yapılan tam o değil mi. Adam almış sodayı 7,50 den beklemiş 8 ay zararım çıksın diye, öteki tüm yatırımını bağlamış sodaya inanmış şirketin rasyolarına vs. vs. Sonra sen çıkıyorsun hop bu iş buraya kaddar fiyat da bu işine gelirse diyorsun.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    FOREX ANKETİ

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini +197, ortalama tahmin ise +40 puan oldu.

Foreks'in 38 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +666 puan olurken, en düşük beklenti -1.050 puan olarak gerçekleşti.

Ankete katılan 38 analistin 25'i pozitif, 13'ü negatif açılış tahmininde bulundu.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Haksızmıyım ama, yapılan tam o değil mi. Adam almış sodayı 7,50 den beklemiş 8 ay zararım çıksın diye, öteki tüm yatırımını bağlamış sodaya inanmış şirketin rasyolarına vs. vs. Sonra sen çıkıyorsun hop bu iş buraya kaddar fiyat da bu işine gelirse diyorsun.
    Haksız olur musun abi , günlerdir sövüyorum zaten .
    Muhabbeti farklı yerlere taşımak istemiyorum ama muhalif olup hükümeti eleştiren zihniyet fırsat bulunca eleştirdiği her şeyi yapacak .
    Adamlarin elinde çoğunluk hissesi var diye azınlık hislere çöküyor resmen .
    Mevzuatini kanununu bilmem ama adalet değil bu .

Kapandi abi bu. Mort. Forumuna niye yaziliyor anlamis degilim.
    Kefaller atlamasin hemen, saka yapiyorum.
    Kuzucuklari buzagiciklari camcilar talan etti.

Sise bir de %500 bedelli aciklar simdi, belli mi olur. 1000 lotunuza 300 bin lira para yatirmak zorunda kalirsiniz temettuleri yiyeyim derken.

Saka yapiyoruz, gizli yaziyi gormeyenlere seans acilmadan yazayim da. 4 milyar lira kar getiren sirkette bedelli falan olmaz.

Sayfa 446/899 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •