Bence Endex ürkütüyor, Endex biraz normale dönse alıp gider başını.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence Endex ürkütüyor, Endex biraz normale dönse alıp gider başını.
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Kademeler https://www.linkpicture.com/q/Screen...203_111852.jpg
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Gecen sene temettuye 1 lira gibi girmisti. Verimliligi benzer olacaksa bu fiyatlara demirlemesi normal. Baska hisselerin twmettusune gore fiyatini kiyaslamak hata olabillir. Sonucta kendi istikrarli temettu politikasi ve istatistiği var elde. İsbankasi yeniden ypilanma sureci gibi durumlardan Baska bi beklenti hikaye olusur mu acaba onu kestirmek guç. Bir pozitif beklentimde gecen seneye goreufak ta olsa faiz indirimlerinin 2020 de devam etmesi. Fiyatlamadan ziyade portfoydeki yavaslama takip edilebilir. Bu arada bu sene verecegi temettu gecen sene ilk yarida mali toplayanlar icin verimlilik yuzde 40 civari olacak.. nicin uzun vadenin cevabi sanirim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle bir günde hisse de tık yok, Maşallah Endexi tınlamıyorbilee
ne oluyor beyle hiss ucusa gecti 2,030 larda oo 2,040 geldi devam devay davay
Yer İmleri