Sayfa 79/1043 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 625 - 632 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. celik çomak hocam kısa vade için öneriniz varmı şimdiden teşekkür ederiz

2.  Alıntı Originally Posted by Turkbey Yazıyı Oku
    celik çomak hocam kısa vade için öneriniz varmı şimdiden teşekkür ederiz
    Flap. Ostim kV ytd

3. Hocam şişe bütün şirketlerini bir çatı altında birleştirecek. Bu birleşmede şişeyi kv de ne yapar. Şimdiden teşekkür ederim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    flap.ostim. albrk.enjsa.bntas.petkm.ihlgm. ozgyo. merko...1.22 drenç kırılırsa 40 kademe marj var YTD
    Üstadım vertu hakkında bilginiz varmı ? Hergun yüzde 1 artıyor neyin nesi bu kağıt ?

5.  Alıntı Originally Posted by overstar35 Yazıyı Oku
    Üstadım vertu hakkında bilginiz varmı ? Hergun yüzde 1 artıyor neyin nesi bu kağıt ?
    zirvesine cok az kalmış yavaş cıkar sert düşer çift hane ya görür ya görmez ön görülecek bir tarafı yok YTD

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    zirvesine cok az kalmış yavaş cıkar sert düşer çift hane ya görür ya görmez ön görülecek bir tarafı yok YTD
    Teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    flap.ostim. albrk.enjsa.bntas.petkm.ihlgm. ozgyo. merko...1.22 drenç kırılırsa 40 kademe marj var YTD
    Merhabalar halkbankasinin amerikadaki görülen davasındaki gelişme. Petkim e daha fazla yarar sağlar. Sonra ise amerikanın en iyi lastik markalarından ve en buyuk fabrikalarından biri ülkemizde olan goody yarar . Bugünkü büyük para girişi olması hisse için süper. Birde çelik sektörüne yarar . Tugcelik . Merko yada bugün para girişi olmuş. Tukaş in dört biri eder en azından. Ozgyo düzeltme için ne düşünüyorsunuz????

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Merhabalar halkbankasinin amerikadaki görülen davasındaki gelişme. Petkim e daha fazla yarar sağlar. Sonra ise amerikanın en iyi lastik markalarından ve en buyuk fabrikalarından biri ülkemizde olan goody yarar . Bugünkü büyük para girişi olması hisse için süper. Birde çelik sektörüne yarar . Tugcelik . Merko yada bugün para girişi olmuş. Tukaş in dört biri eder en azından. Ozgyo düzeltme için ne düşünüyorsunuz????

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ozgyo için bence alım fırsatı .diğer açıklamalarına. Tamamen katılıyorum

Sayfa 79/1043 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •