Insan utanir abicigim biraz artik yani.
Sise yaratti bu sirketi zaten. Mahkeme mahekme. Huh.
Kimseyi mağdur edeceklerini zannetmiyorum. Çimentolardan mağdur olan varmı. Ünye çimento ayrılış bedeline bak verilene bak.Allahın izniyle Haftaya kalmaz bu fiyatlar tarih olur.
31.12.2019 birleşmede baz alınacağına göre sadeve piyasa değeri hesabına göre 1 sodaya 1,1726 şişe düşüyor.diğer ina değerlemesi de soda lehine olumlu olduğuna göre temettüsü şişedwn yüksek borçluluk şişeden bi hayli düşük yatırımdan getiriye baksak yatırımın kralı sodada.yani şu anki şişe fiyatına göre sodanın 6570 olması gerekiyor bu ina yöntemi katılmamış hali o nekadar katkı yapar bilemiyorum.oran olarak 1.18 en minimum değer çok kaba hesapla üstü var altı yok.öte yandan maksat üzüm yemekse fiyatlar tüm grup için buralarda kalmaz herkez hoşnut edilir.ytd.
Yatırım kararı alındığından beri zaten sopa atıyorlar. Birde buradaki birleşmeden ötürü eften püften bir oran çıkarsa soda cılar sopa manyağı olur. Dengesizleşirler ne yapacakları belli olmaz. Sn. Serdar Mahkeme demiş,bence az demiş. Birleşiyor diye Kuşlu sitede trendtopic oldu. Varmı bildiğiniz trend topic olan bir hisse. Kimse bunu göze alamaz. Haydin iyi geceler.
https://resimyukle.xyz/i/dWbCPR
Hisse kocunun hazirladigi birlesme orani..
Pek ic acici degil.
Kabaca bir hesapla 50% ozkaynaklar, 50% son üç yıllık faaliyet karı ve net kar ortalamasıyla şöyle birleşme oranları buldum hisse başına:
sise 1,00
anacm 0,68
soda 1,07
trkcm 0,82
Dencm daki kar ve Özkaynak farkı çok yüksek ve şirket çok küçük olduğu için dikkate almadım. Burada atlanmamasi gereken her bir mevcut şişe hissesi mülkiyetinde 0,26 anacm, 0,27 soda ve 0, 39 trkcm var. Ancak piyasa şişe hissesindeki bu hisse basi iştirak paylarını farklı fiyatlıyor.
Saygılarımla
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Yer İmleri