Sakincasi yoksa bu portfoyun
Oransal ve rakamsal boyutu nedirASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakincasi yoksa bu portfoyun
Oransal ve rakamsal boyutu nedirASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK fon tebliğini incelerseniz daha ayrıntı bilgiler bulmanız mümkündür. Mal Varlığının korunması kısmında ilk cümle "Fon tüzel kişilik sahibi olmamakla beraber fonun mal varlığı kurucudan ayrıdır" Sonuçta kurucusuna birşey olursa fona herhangi birşey olmaması lazım. Kurucu nezninde yatırım yaptığı herhangi bir yatırım olursa belki o kısımda sıkıntı olabilir.
şu an için banka üzerinden fon alım satım yapıyorumda.
aracı kurum üzerinden fon alım işlemi yaptım ve aracı kurum battı diyelim , benim bildiğim varlıklara bir şey olmadığı yönündeydi yoksa tersimi söz konusu, ay ortasında böyle bir işlem gerçekleştirebilirim çünkü.
dbh eurobind döviz fonu var dolar çıkınca bu fon kazandırır mi daha once krf eurobind almıştım dolar çıkınca eksi yazıyordu
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Param yok kafam rahat
DBH Eurobond fonu dolarla daha koreledir fakat sadece dövize de bağlı değildir değer artışı veya azalışı sonuçta Eurobond'lar döviz cinsinden bir tahvildir faizi artarsa değer kaybeder, faizi düşürse değer kazanır. KRF ise değişken bir fon içerisinde Eurobond dışında türev, hisse vs. gibi yatırımları da mevcut.
teşekkürler,
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Param yok kafam rahat
Aşağıdaki sayfada kafanızdaki soruların cevabını ayrıntılı şekilde bulabilirsiniz.
http://www.ytm.gov.tr
Yer İmleri