Sayfa 80/1043 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 633 - 640 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Hocam ANELE,VKGYO, POLHO, BOLUC hisselerinde beklentiniz pozitif mi. Değerlendirmenizi paylaşabilir misiniz..

2.  Alıntı Originally Posted by iscemnur Yazıyı Oku
    Hocam ANELE,VKGYO, POLHO, BOLUC hisselerinde beklentiniz pozitif mi. Değerlendirmenizi paylaşabilir misiniz..
    Ben de bekliyorum bu kağıtlarda ama diğer kağıtları sattım onlar uçtu gitti bunlar olduğu yerde sayıyor, prkab, odas, krgyo, ozgyo, ostim, indeks, alkim, silver gibi kağıtlar hep gitti.

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben de bekliyorum bu kağıtlarda ama diğer kağıtları sattım onlar uçtu gitti bunlar olduğu yerde sayıyor, prkab, odas, krgyo, ozgyo, ostim, indeks, alkim, silver gibi kağıtlar hep gitti.

Haklısınız.

Hocam vaktin olduğunda değerlendirme yapabilir misin. Değerli bilgilerin için teşekkür ederim.

Özellikle ANELE,VKGYO ve BOLUC biraz tedirgin ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by iscemnur Yazıyı Oku
    Haklısınız.

Hocam vaktin olduğunda değerlendirme yapabilir misin. Değerli bilgilerin için teşekkür ederim.

Özellikle ANELE,VKGYO ve BOLUC biraz tedirgin ediyor.
    bu 3 hissede cok aşırı baskı var aynı zamannda acığa satış ile her seferinde hisselerin cıkışları baskılanıyor bilip bilmeden açığa satanlarda var beklicez aşırı baskılnan anele ihale haberleri halen gelmedi sert cıkıcaktır boluc birleşme fiyatı 4.99 aynı zamanda 6.7 civarı beklentim var 4.44 den beri portföyümde vkgyo önümüzdeki haftalarda 3.70 lere doğru yükseliş bekliyorum

5. polho sıkıntı yok sıkıcı şekilde hedeflerine doğru gidiyor 3.60 drenç kırılması dahilinde 4.10 ve sonrası hızlı hareketler başlar tek sorunu zaman

6. Merhabalar , ALKIM ve GOODY 'e bugün büyük oranlarda yabancı girişi yaşanmış. Alkim in bedelsiz beklentisi . Goody ise lisans parasının kasaya girişi ile dahada ivme kazanması beklenir . Gayri menkuller ise beklemede . Ozgyo ve ıhlgm beklenen yüksek kar ve iyi haberlere duyarsız kalmakta . Ihlgm direnc noktasından geri dönmüştür.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Arena ya bakabilir misiniz?Tşk
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

8. Hocam birde sarkuysan var . Bist'te düşük fiyatlı ve katma değerli bir kağıt olmasına rağmen istenilen değerlere gelememiştir. Son dönemde bir-çok tablolarda görünüm iyileşmesine binaen yorum alabilirmiyiz teşekkürler....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 80/1043 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •