Sayfa 252/996 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Teşekkürler
    TCD bugün +yapar gibi duruyor şimdilik...

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    TCD bugün +yapar gibi duruyor şimdilik...
    Yapsın bi zahmet. Tcd ile son günüm bugün[emoji3]

3. TCD için ben yarın öğlene kadar takip edip sonra karar vermeyi düşünüyorum. Bir noktadan sonra endeksteki yükseliş farklı evrilmeye yaklaştı....119k dan başlayan trend yataya veya kar realizasyonuna dönebilir, dolayısıyla TCD de yol çatallanabilir, ya satıp yeni pozisyon alacaz yada sabırla bekleyip biraz daha değerlenmesini bekleyeceğiz.

4. Önceki gün sattım Te3 fonunu 9 günlük kısa bir birlikteliğimiz oldu ons pozisyonları alış yönünde Te3ün o yüzden gün içinde defalarca fiyatı değişiyor, ons artar beklentisi olan için tutulabilir sanki ama ons sanki primli baya bu açıdan ben çıktım, aslında tümüyle aes petrol fonu alacaktım ama elim gitmedi dağıttım parayı fonlara Te3 yerine opb aldım diyebilirim.
     Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Selamlar, acaba TE3 hala tutuyor musunuz acaba ve fona dair ne düşünüyorsunuz, bende de var 1 haftadır, ppf'nin iki puan üstünde kalabildi şimdilik.
    SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. TCD ye öğlene kadar satış girersem, cuma kapanış fiyatından çıkıp haftasonu olabilecek negatif riskleri yeni haftaya taşımamış olacağım diye düşünüyorum.

6. Brent petrol rusyanin uretim kisintisina direnmesiyle dusmeye basladi tekrar. Rusya , petrol uretim kisintisina ne kadar daha direnebilir acaba ?

7. Mevduattan çıkan ve Fonlarda değerlendirilen miktar arttığı için devlet bu fırsatı kaçırmayıp stopajı %15 'e yükseltir mi acaba? Ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Mevduattan çıkan ve Fonlarda değerlendirilen miktar arttığı için devlet bu fırsatı kaçırmayıp stopajı %15 'e yükseltir mi acaba? Ne dersiniz?
    Her şey olabilir

Sayfa 252/996 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •