Sayfa 253/996 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Ne güzel valla. Millet sabah alıyor akşam satıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Önceki gün sattım Te3 fonunu 9 günlük kısa bir birlikteliğimiz oldu ons pozisyonları alış yönünde Te3ün o yüzden gün içinde defalarca fiyatı değişiyor, ons artar beklentisi olan için tutulabilir sanki ama ons sanki primli baya bu açıdan ben çıktım, aslında tümüyle aes petrol fonu alacaktım ama elim gitmedi dağıttım parayı fonlara Te3 yerine opb aldım diyebilirim.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ppf ustu getirdigi için ben devam ,cıkışta alternatif bulamadıgımdan duruyor

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Aynen benim de öyle neye girsek ya düşüyor ya bir artı bir eksi getiriyor yerimizde sayıyoruz.
    Değişkenler borsa çıkarken bile eksi getirmeye başladı.
    Borçlanmalar, kira ve katılımlar da bir gün iyi bir gün kötü.
    Eurobond ve altın aldım onlarda zararda.
    Ya beklemek gerek ya al sat yapmak onun da zamanlamasını tutturamıyoruz. Anlamadım nasıl olacak bu iş.
    Sıkıntılı bir süreçteyiz. Borsa adeta ince bir ip üzerinde gidiyor gibi. Ülkemizdeki herhangi bir olumsuzluk durumunda tepetaklak olabilir. Böyle bir durumda devlet tahvili ve eurobond faizleri alır başını gider. Hangi fonu alırsak alalım her durumda zarar ederiz ve bu kimsenin işine gelmez. Bu nedenle sanki bir sıkışma yaşıyoruz ve bu böyle gitmez gibi bir durum var ortada. Hayırlısı...

4. Tcd yine eksi yazacak

Alıntı Originally Posted by ontix Yazıyı Oku
    Tcd yine eksi yazacak
    Şu an 0,80.

Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Sıkıntılı bir süreçteyiz. Borsa adeta ince bir ip üzerinde gidiyor gibi. Ülkemizdeki herhangi bir olumsuzluk durumunda tepetaklak olabilir. Böyle bir durumda devlet tahvili ve eurobond faizleri alır başını gider. Hangi fonu alırsak alalım her durumda zarar ederiz ve bu kimsenin işine gelmez. Bu nedenle sanki bir sıkışma yaşıyoruz ve bu böyle gitmez gibi bir durum var ortada. Hayırlısı...
    Bloomberg: sene sonu hedefimiz 143.000

7. Yok artik
    +1 den kirmiziya dondu

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

+1 den eksi ye gecti yine.

Sayfa 253/996 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •