Sayfa 284/996 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Abd 10 yilliklar 1.50 e dogru giderse , artis dahada olur.tramp in yeni bir atagimi var bilmedigimiz acaba

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Virus endişesinden dolayı dolar güvenli varlık haline gelmiş. Benim duyduğum bu ama biliyorsunuz sarı kafa güçlü dolar istemiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet.fedi.sikistiracak.faiz indir.diye,seciminde kazandi.sayilir
     Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Virus endişesinden dolayı dolar güvenli varlık haline gelmiş. Benim duyduğum bu ama biliyorsunuz sarı kafa güçlü dolar istemiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Vakti olan için fon işinin hiçte iyi olmadığını bugün iyice anladım.
    Dolar 5.99'dan 6.05'e çıktığı anlarda ekrana bakıyordum.Durumu takip ettim 6.05'te duraladı, yalpaladı, geri gitmeye başladı, o anda eurobond fonunda değilde dolarda olsam hepsini anında satmıştım.Ben ne yaptım öle aval aval ekrana bakakaldım.Gözümün önünde gitti güzelim 5 kuruş.
    Şimdi ne olacak eurobond fonu Cuma günü 15.30'la Pazartesi 15.30 MB kurunu kıyaslayacak.Pazartesi dolar 5.98 olsa elde var sıfır.

Aynı şey hisse içinde geçerli
    Vakti olan ve birazda piyasayı takip eden biri için ekranı takip edip al sat yapsa fonun getireceğinden çok daha iyi kazanacağından eminim.
    Fon işi anca takip yapamayacaklar için bir işe yarar
    Eminim, son kararım

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    USD ile alınabilen fonlar mevcut, Euro ile alınabilen de vardır mutlaka.
    USD ile alınabilen fonlar hangileri acaba, bakabileceğimiz bir yer var mı.

5. TTE +0,67 artmış

6. tte +0,67

İş portföyün diğer tüm hisse fonları eksi.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Vakti olan için fon işinin hiçte iyi olmadığını bugün iyice anladım.
    Dolar 5.99'dan 6.05'e çıktığı anlarda ekrana bakıyordum.Durumu takip ettim 6.05'te duraladı, yalpaladı, geri gitmeye başladı, o anda eurobond fonunda değilde dolarda olsam hepsini anında satmıştım.Ben ne yaptım öle aval aval ekrana bakakaldım.Gözümün önünde gitti güzelim 5 kuruş.
    Şimdi ne olacak eurobond fonu Cuma günü 15.30'la Pazartesi 15.30 MB kurunu kıyaslayacak.Pazartesi dolar 5.98 olsa elde var sıfır.

Aynı şey hisse içinde geçerli
    Vakti olan ve birazda piyasayı takip eden biri için ekranı takip edip al sat yapsa fonun getireceğinden çok daha iyi kazanacağından eminim.
    Fon işi anca takip yapamayacaklar için bir işe yarar
    Eminim, son kararım
    bende bunu anlatmaya çalışıyorum üstad aynen öyle...1 hafta 10 gündür borsada akşam kapanıştan alıyorum sabah açılıştan satıyorum %2-3 günlük Allah bereket versin. ne öyle bekle bekle...satmak istesen satamazsın almak istesen alamazsın bize anlık olaylar lazım

8.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bende bunu anlatmaya çalışıyorum üstad aynen öyle...1 hafta 10 gündür borsada akşam kapanıştan alıyorum sabah açılıştan satıyorum %2-3 günlük Allah bereket versin. ne öyle bekle bekle...satmak istesen satamazsın almak istesen alamazsın bize anlık olaylar lazım
    Peki al sat komisyonu hakkında bilginiz var mı?

Sayfa 284/996 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •