Mustafa Bey , kira sertifikası (döviz endeksli)
0.290 artış hiç yansımamış yani hemen hemen değişiklik olmamış fon fiyatında. Kira sertifikaları için bilginiz varmı? Satmaya kalkınca süprizlerle karşılaşmak istemiyorum ileride.
Dövize endeksli Kira sertifikaları hakkında pek bilgim yok sn.montoya61. Fakat fon tarafında eurobond fonlarına nazaran özellikle CDS yükseliş döneminde döviz performansına yakın bir performans sergiliyorlar diye bir izlenim oluşmuştu bende.
üstad ben tabloyu son kap bildirimine göre güncelledim. güncel hisse ağırlığına göre GMR'nin değişim -2,82%.
Teşekkürler, tekrar kontrol ettim, hata bulamadım üstad. Siz de paylaştığımız tablo ile sizdekini karşılaştırabilir misiniz lütfen, hata nerede ve başka hata var mı ?
Günlük hareketlerin bir önemi yok üstadım. Satış biraz sert oldu, toparlanma hızlı olmayabilir. Testere tarzı hareketlerin bol olduğu günler bizi bekliyor..117 altında kapanışlar başlamasın, yeterli..YTD
Dövize endeksli Kira sertifikaları hakkında pek bilgim yok sn.montoya61. Fakat fon tarafında eurobond fonlarına nazaran özellikle CDS yükseliş döneminde döviz performansına yakın bir performans sergiliyorlar diye bir izlenim oluşmuştu bende.
Kiracıların kirayı ödememeleri gibi bir durum diyeceğim de bu üzüntülü günde espri yapmakta uygun kaçmayacağından susuyorum.
Yer İmleri