Sayfa 330/996 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dövize endeksli Kira sertifikaları hakkında pek bilgim yok sn.montoya61. Fakat fon tarafında eurobond fonlarına nazaran özellikle CDS yükseliş döneminde döviz performansına yakın bir performans sergiliyorlar diye bir izlenim oluşmuştu bende.
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kiracıların kirayı ödememeleri gibi bir durum diyeceğim de bu üzüntülü günde espri yapmakta uygun kaçmayacağından susuyorum.
    Sıkıntı yok benim açımdan. 😊

3. TTE fiyat açıklanmadı

4. o değilde parite bile 1.09 a geldi sanıyorum 1 i gösterecekler

Serbest fon ve nitelikli yatirimciya satilir...

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Fsf fonda %75 repo var .getiride hep 11 in uzeri repo orani % 50 den fazla olmaz diye kanun cikmisti .bu is nasil oluyor acep
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Tcd yarın yüzde 3 üzeri eksi gelirse aylıkta getiriyi sıfırlamış olacak sanki alınabilir gibi, daha önce ekim ayında da zeytin dalı operasyonu ile borsa göçtü ardından tcd zirvelere gitti bugünkü düşüş sadece Suriye kaynaklı değil bence BDDK kararı da etkili oldu swap faizlerinin 70 lere çıktığını okudum yabancıya tl gerekmiş olabilir bu yüzden borsa satıldı biraz da.
    Şu acc bir farkını gösterse artık kendisine çok sövdürdü bist çıkarken ayak uyduramadı diye bari bugünlerde artı yap değil mi

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Endeksin bahanesini bilmem ama temkinli olmakta yarar var.Suriye olayı tam bir belirsizlik sorun suriyeden çok rusya ile anlaşmazlık var.Sevkiyat sürüyor komandolar sevk edilmeye başlanmış.Suriyedeki pozisyona ek küresel bir düzeltme gelirse hoş olmaz.Piyasa ile inatlaşmamak lazım.Endekste fırsatlar bitmez en ufak yüzde 2 düşüşü düzeltme olarak görmemek gerekir.Endeks yönüne karar vermek için bir kaç günü var gibi.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

....................%5.63

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Şu an 10 yıl eurobond faizleri hakkında bilginiz var mı?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Doğrudur hocam. Ne var ki düşüşün nereye varacağını yaklaşık olarak da olsa bilmeden almak risk. Borsada yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir söz vardır. " Düşen bıçak tutulmaz " yukarı gidecek diye alırsınız,sizin alış yaptığınız seviyenin çok altına gelebilir. Dolayısıyla yükselişte ise tekniğin de yardımıyla belki bir iki gün kaybedebilirsiniz ama daha sağlıklı bir sonuç almanız mümkündür. Lakin düşündüğünüz gibi olma garantisi de yoktur.
    Üstadım sizde haklısınız. Sonuçta borsa bu alıcının farklı, satıcının farklı beklentileri var. Herkes aynı beklentide olsa zaten ya herkes alıcı olur tavan olur hisseler, yada satıcı olur taban olur hisseler.

Sayfa 330/996 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •