Sayfa 392/864 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Bu sefer terste kaldım . 22.48 den sattiklarimi dün 21 50 den geri aldım. Meğer elime almışım [emoji16]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ah be hocam almayın diyoruz gelecek diyoruz aşağıya 19 u da görecek

2. Bu saatten sonra zerre kadar gözümde değeri yok bu hissenin satsam sa satmasamda beş para etmez bir hisseymişsin klimasan , piyasa malı olmuşsun sen , dün düşenler bugün geri koydu bu hala aşağıya ,

3.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Ah be hocam almayın diyoruz gelecek diyoruz aşağıya 19 u da görecek
    Ama sen bugün dedin[emoji38]

4. Sasa yıda kaçırdık bunun yüzünden ne güzel 8 de alacaktık , bu sene iyi olacak sasa için devreye giren büyük yatırımlar nakit üretmeye başlayacak artık , ayrıca geçen sene devreye giren tesislerin tam yıl etkisi olacak bu sene ,ah klimasan ah

5.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Olurmu Bellekkimi sizin her zaman bir ayrıcalığınız var bizde , bende düz bir hesapla iddialı gelmişti bir çok kişiye göre 2020 yılını 200 milyon karla kapatsa ve en az 1 tl temettü verse 10 fk ile 50 Tl fiyat bulmuştum ama bu şekilde çok zor bunda bu baskılama , güven kaybı , sabıkalı bir yönetim , 30 Tl razıyım bende, ama 40 Tl yide kısa süreli olsa dahi görecek umudum vardı , ama dediğim gibi midemi bulandırmaya başladı bu hareketler yeter da artık dedirtiyor insana ,
    Birşey demek zor. Ben olmadı gereken yeri yazdım. Yani eğer bilanço bu işe hissede bu olmalı. Naçizane bu hisse olurda olmazda. Başka bir firma olmuş olsaydı olur veya olmaz diye net söylerdim. Bilançoya göre buralar komedi..
    Asıl yeni bilançoda ne çıkacak. İnşallah 9 aylık gibi olmaz o zaman bu fiyatlar ederi derim. Benim beklentim 145/50 net kar..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Ama sen bugün dedin[emoji38]

Bugün öğlen attığım mesaj tekrar , ocak sonu atmıştım mesajı, senaryo bu hocam aynen oluyor işte

7.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Sasa yıda kaçırdık bunun yüzünden ne güzel 8 de alacaktık , bu sene iyi olacak sasa için devreye giren büyük yatırımlar nakit üretmeye başlayacak artık , ayrıca geçen sene devreye giren tesislerin tam yıl etkisi olacak bu sene ,ah klimasan ah
    Klimasanmi Sasa mı deseniz;
    Bilanço, beklenti ve fiyat ucuzluğu olarak klimasan, güven ve uzun vadeli yatırım icin Sasa...
    (Klimasan benim açımdan henüz güven problemini halledemedi)
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

8.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Bugün öğlen attığım mesaj tekrar , ocak sonu atmıştım mesajı, senaryo bu hocam aynen oluyor işte
    Ayrıca hektoral dostum, eğer sattıysanda Bolinger bandı var buna bak üst - alt - orta band bu aralık içinde alım - satım yapmaya karar ver , üst bandda 1-2 defa deneyip atamıyorsa yukarıya bir geri dönüş olup iyi ihtimal orta banda kötü ihtinal alt banda kadar geri çekilip güç toplamaya çalışır teknik olarak hisse bunun yanına ekstra srsı , ccı birkaçı bunlarada bak ona göre destekli bir karar ver bence , bu hissenin artık önünde %40-50 marj var yanlış karar verirsende bir sonrakinde telafi edersin , 22 den satıp 21 den almak çok mantıklı değil , bende trade yapabiliyorum demekten başka birşey değil 😀ha çok yüksek hacimle yapıyorsan bilemem orası ayrı

Sayfa 392/864 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •