Originally Posted by kurthan Derneğin hisse sattığı yerde bulunup para kazanmak mümkün değildir daha önce bu hadiseden çok can yaktı kol bacak neyse ytd kurthan SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by kuscu35 SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 10 gün ve puan farkı ve derneğin satışları bitti artık riske girilir 2.27 dün kurthan
Originally Posted by kurthan 10 gün ve puan farkı ve derneğin satışları bitti artık riske girilir 2.27 dün kurthan satisin bittigini cengizden mi haber aldin...ytd
Originally Posted by captadil satisin bittigini cengizden mi haber aldin...ytd Bugün payım satım bildirimi yok ayrıca çok bilgin varsa nekadar daha satacaklar söyle bilelim ytd kurthan
Originally Posted by kurthan Bugün payım satım bildirimi yok ayrıca çok bilgin varsa nekadar daha satacaklar söyle bilelim ytd kurthan atiyorum yuzde 51 az kaldi...ytd
GSRAY günlük
Originally Posted by kurthan 10 gün ve puan farkı ve derneğin satışları bitti artık riske girilir 2.27 dün kurthan Dipten alıp zirvede sattınız yine Bir dahaki dipte görüşmek üzere. Tangur tungur neredesin en azından daha kaliteliydin. SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri