En kisa vadede tcd den cikip altina gecmeyi planliyorum
Originally Posted by Webster Bu yay sizin okt vardi ya ona benziyor sanki Ama bu hisse senedi fiyatlarına bağlı. Teknoloji ağırlıklı şirket hisselerinin endeksine göre artıp eksiliyor. Bu arada Suriye sorunu soğumaya başladı Bir iki hafta yükşeliş olacak gibi.
Originally Posted by Webster En kisa vadede tcd den cikip altina gecmeyi planliyorum Gram altını bende düşünüyorum ama bu virüs işi biterse ons çok sert düşecek gibime de geldiği için beklemedeyim.
Originally Posted by myfinans Gram altını bende düşünüyorum ama bu virüs işi biterse ons çok sert düşecek gibime de geldiği için beklemedeyim. Onsun virusle alakasi yok ustadim Virus onceside cok kuvvetli yukselme egilimindeydi. Virus hic bir seyi etkilemedi bizim forumdan baska...
Originally Posted by myfinans Ama bu hisse senedi fiyatlarına bağlı. Teknoloji ağırlıklı şirket hisselerinin endeksine göre artıp eksiliyor. Bu arada Suriye sorunu soğumaya başladı Bir iki hafta yükşeliş olacak gibi. Peki abd deki teknoloji sirketlerinin hisselerinin bir anda cakilma ihtimali var midir sizce
Originally Posted by Webster Peki abd deki teknoloji sirketlerinin hisselerinin bir anda cakilma ihtimali var midir sizce Çakılmazda düşüş olabilir. Dün Bloombergteki programda da konuşuldu Hatta bir trader'ın tweeti gösterildi. ABD endekleri Aya doğru uçuyordu.
Originally Posted by Webster Onsun virusle alakasi yok ustadim Virus onceside cok kuvvetli yukselme egilimindeydi. Virus hic bir seyi etkilemedi bizim forumdan baska... Virüsten önce ABD_Çin ticaret anlaşmazlığı yüzünden yükseliyordu. Sonra virüs ikinci bahane oldu.
Bakin ustadim viop gece seansi yine cikiyor 17 ocaktan bu yana bunalim olustu gunduzleri tutarsizlasti
Forum Rules
Yer İmleri