Dünya zeka seviyesinin geriye gittiğinin başka göstergesi.

Rap müzük, şarkı söyleme yeteneği olmayanların başlattığı bir akım.
Son derece ilkel bir şikayet yöntemi.

Bu kadar tutması şaşırtıcı.
Aslında değilde, gazetecilere bakın, en çok bağıran çağıranlar, başkalarına hakaret edebilenler en öndeler.
reality şov denen garabetlere bakın, en çok kızan, saldıran agresif olanlar en öndeler.
Dünya liderlerine bakın "dalarım oyarım" diyerek agresif anlatım tarzı benimseyenler en öndeler.
vb.

Dünya sistemi, tüm insanları öyle bir eziyorki, isyan etmek istiyorsun. Ama şehirde yaşıyorsan ses çıkarsan sistemden dayak yiyorsun, dışlanıyorsun. Sen ses çıkaramadığın, sinmek zorunda kaldığın için, TV de gazetede kim bağırıyor çağırıyorsa onu takip edip bir ölçüde rahatlıyorsun.(Ne analiz, ne gözlem yeteneği yaw. Aklınıza kaydedin anacım.)

Yinede rapçi görünce "hey allaam ya. Bunlarıdamı görecektik" diye dertleniyorum.

Dün benim sütçü ye gittim. 1 milyon TL den daha pahalı Yeşil renk bir SUV(eskiden cip yada jjiip derdik) vardı yanına park ettim.
Arabaya şöyle bir baktım, fena değil, şoför koltuğunda biri vardı dikkat etmedim.

Sütçüde 1 kasiyer kız bir kasap erkek olur hep.
Dışarıda duruyorlardı.
Ben girince onlarda girdi, heyecanla yeşil SUV un sahibinden bahsettiler.

Ünlü bir Rap çi imiş.

Genç kız gidip adamla selfi de şeytti. Rapçi genç adam kırmadı. Kız mutlu oldu.

Rapin tek güzel yanı, müziği bazen çok etkileyici oluyor. Laflar ise değersiz.
Müziği yapanda rapçi değildir bestecidir ve başka biridir.

Bir iki rap parça dinlerim ama müziği için, lafları hakaret içeriyor çoğunlukla özellikle batılılarınki.

hakaret içeren yerli pop müziğide dinlemem.

Her neyse. rap ile milyonluk cip alabilmişler.

Bu TV ler inanılmaz hipnoz makineleri. Üç gün çıkıp hiç bir şey yapmasan, bir hayran kitlen oluşuyor. İnanılmaz doğrusu. Yani ben inanamıyorum. Parayıda kırıyorsun. Sık sık görünmen yeter.

Geçmiştede TR nin en ünlü sanatçı ve müzisyenlerinden bazıları yanımdan geçti, dönüp bakmadım. Aşırı güzel bişey olur bakarsın, yada yakışıklıdır kızlar bakar ama güzel yada yakışıklı olduğu için, ünlü olmayanada bakarsın. Ama sırf TV de diye bir kişiye hayatta bakmam. Öyle bir ihtiyaç hissetmem.
Yönettiğim işletmeye yine çok ünlü biri geldi, yüzüne bile bakmadım elemanlarım ilgilendi.

Ama insanların tahminimce %80 i, TV de görünen her şeye tapma eğilimindeler.

Ecevit gelseydi bak ona hizmet ederdim, Levent Kırca, Aziz Nesin, Yaşar Kemal, Sıdıka Avar, Mustafa Kemal Atatürk, Hasan Ali Yücel, İndira Gandhi, vb.
Ülkeye faydalı işler yapana hizmet ederim. Buraya dikkat "hizmet ederim" diyorum, ağzı açık çevresinde dolanmam.
Hakettiği için hizmet ederim, bakarak kendimden geçmem. Borcumu ödemeye çalışırım. Ülkeye faydalı olmuşsa bana ve gelecek nesillerede faydalı olmuştur.

Her neyse. Rap çiyi görünce aklıma geldi bu insanların tapma huyu.