Gezi davasında tutuklu olarak yargılanan ve bugun beraat eden Osman Kavala hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltı kararı verildi./ Anadolu Ajansı
Gezi davasında tutuklu olarak yargılanan ve bugun beraat eden Osman Kavala hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltı kararı verildi./ Anadolu Ajansı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sözcü : Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun 14 Şubat 2020 tarihli Fiyat Değerlendirme Komisyonu'nda; tıbbi ilaçlara yüzde 12.10 zam yapıldı. Zamlı tarife 19 Şubat çarşamba gününden itibaren geçerli olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*bıst gm atilla: Borsanın halka arzı için yıl bitmeden hazır hale gelir ve gündeme alırız-bloomberg ht
*bıst gm atilla: Pay piyasasında son dönemde yerliliğin ağırlığı var-a para
*bıst gm atilla: Yeni enstrumanlar gündemde-a para
*bıst gm atilla: Açığa satış yasağının kalkması için çabalıyoruz-bloomberg ht
*bıst gm atilla: Akşam seansında ortalama 200 milyon tl işlem geçiyor, gidişattan memnunuz-bloomberg ht
bıst gm atilla: Halka açıklık oranı çok düşük hisselerde düzenleme olacak-bloomberg ht
*bıst gm atilla: Mayıs'ta endeksten iki sıfır atmaya niyetliyiz-bloomberg h
*bıst gm atilla: Kapalı tahtalarla ilgili bizim tarafımızda yapılacak bir şey yok-bloomberg ht
Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe Galatasaray macını Halil Umut Meler , Beşiktaş Trabzonspor macınıda Fırat Aydınus yönetecek
Günaydınlar.
*erdoğan: Türkiye idlib'de kendi harekat planını uygulamak için her türlü hazırlığı yapmıştır, 'bir gece ansızın gelebiliriz' diyoruz
erdoğan: Idlib'de harekatı bir an meselesidir
Yer İmleri