Sayfa 741/999 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Norveç'in imamların maaşlarının yükselmesi için taleplerine bak...

Tabi yırtılan Tüfekçi Bekir'in yakası.

Senin cebinden çıkmayacak nasolsa...

Bundan böyle en torpillier Norveç'e görevli gitmek için sıraya girecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bazen tartışma programlarında ersan şen hocaya rastgeliyorum.Şu kanunun bu maddesi,anayasanın şu bendi falan diye diye bir sürü şey anlatıyor.Cidden acıyorum adama.İnanıyor da anlattıklarına galiba.
    Katılıyorum, çoktan her türlü akp medyasını meclisi ve tüm resmi yönetim kadrolarını boşaltıp sine i millete dönmesi gereken muhalefet akp nin ve onun yaptığı her şeyin kafasına göre oluşturup yön verdiği gündemin ortağı ve sorumlusudur.
    O televizyonlara gidip bu adamları ciddiye aldıkça onları meşrulaştırdılar, ulan meclisin bir geçerliliği kalmamış bu ülkede sistem değişmiş siz ne konuşuyorsunuz neyi tartışıyorsunuz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. ben korunma icin altin tercih ediyorum. 120 maliyetli gramlar tasirim . ama gecen hafta falan 304 e aldiim da oldu.
    ons graf ortada.
    ons dursa dovizden gidiyor. yani bi caprazlama durumu var.
    rolantiye almak korunmak elbet lazim.
    fakat ben bunu yuzde 50 altinda kalip yuzde 50 borsada biseyler yapmaya calisarak yapiyorum. acikcasi borsa isini de pek beceremedim. kaldi birseyler ama sanssizlik da vardi az kazanabildim.
    borsadan olmaz. kazanilmaz. yabanci uuuu asla ugramaz laflari fazla buyuk bence.
    hersey olur.
    hersey ihtimal dahilindedir.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu ülkenin vatandaşı, kanunsuz iş olayı kendine dönünce birden celallenir...

Yönetici yaparsa derdi değildir.

Yönetici çalsın o da devlet arazisine gecekondu yapsın, yönetici çalsın o gecekondusuna imar affı alıp kat çıksın, yönetici çalsın o sahte işlerle emeklilik kazansın...derdi değildir..Kendine dokunmasınlar yeter ki...

Ama hep derim, vatan deyip duygusal şiir yazdığı şeyi çalsınlar dert etmez ama, kapısının önündeki Vita tenekesini biri almaya kalkarsa aslan kesilir.

Çok severim o şarkı sözlerini..."Benim sevdiğimde din var iman yok..."

8. Mantigi goruyormusunuz, madem hata yapti, surdursun diyor.

Sayfa 741/999 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •