Sayfa 909/1032 İlkİlk ... 4098098598999079089099109119199591009 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. halkbank uçu bize dokunduğu gibi çok yere dokunuyor. hepi topu ruslara verilen 2 milyar doları yakacağız bu cam gibi net. patriot geliyor bence. rejim bu işi göze alamaz. rusyada çok sınırlı güçü ile anlaşmaya gidecek. bu sonuç abd nin istediği bir sonuç, iş uzadığı için bugün patriot haberi geldi.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    ******** şerefli spek gidişatı görüyor ama satıyor, patriot gelecek diyoruz ama almıyor. rusya düşünsün onun sadece s400 var, bizde ikiside var.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    halkbank uçu bize dokunduğu gibi çok yere dokunuyor. hepi topu ruslara verilen 2 milyar doları yakacağız bu cam gibi net. patriot geliyor bence. rejim bu işi göze alamaz. rusyada çok sınırlı güçü ile anlaşmaya gidecek. bu sonuç abd nin istediği bir sonuç, iş uzadığı için bugün patriot haberi geldi.
    Cok boyutlu bir satranc oyunu aslinda bu. 2 milyar o kadar onemli degil.

1. Bu koz kullanilarak ilerdeki 100 sene basimiza bela olacak bir terorist devleti kurulmasi onlendi.
    2. Dogu Akdeniz'de bizi safdisi etmelerine izin verilmedi.
    3. 10 senedir verilmeyen Patriot'lar vs. "Gel ala" donustu.
    4. ABD'nin Turkiye'ye onem verdigi, NATO'da vs birakamyacagi, yani onlarin da ellerinin Rusya'ya karsi guclu olmak zorunda oldugu anlasildi.

Evet biraz sancili ama, bu isler boyle Herkesin parmak soktugu bir cografya.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

1. Bu koz kullanilarak ilerdeki 100 sene basimiza bela olacak bir terorist devleti kurulmasi onlendi.
    4. ABD'nin Turkiye'ye onem verdigi, NATO'da vs birakamyacagi, yani onlarin da ellerinin Rusya'ya karsi guclu olmak zorunda oldugu anlasildi.

Doğru söze ne denir sizi tebrik ediyorum

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Patriot s400 diye tag açmışlar trend olmuş.
    Bakılım buradan bir şey gelecek mi. Bir öncekinde ABD ile bir hukukumuz olmadı geldiler imza artık anlaştık. Şimdi öyle değil makineler karşı karşıya bekliyor. Ama s400 için bir açıklama olmayacak gibi. Patriot geliyor denilirse biraz olsun renk değişebilir yada NATO’dan bu yönde bir destek.
    Hulusi bey Nisan da aktif edilecek demiş s400 lerden için. Benim gördüğüm ne şiş ne kebap bazında yorumlar yapıyor Türkiye şu an. Ayrıca iki tarafa da arka yaslanmamasi gerektiğini sonunda farketti. İbre batıya kayıyor umarım bu sefer elimizi iyi oynarız, f35 patriot halkbank kazanımları ile döneriz.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Bence de olması gereken siyaset bu, yanardonerlik olarak görmüyorum ben bu dönüşleri, çalım atmak bence bu.

Halk olayi bir sekilde cozume kavusacak. Banka mahkemeye cikmazsa da daha hizli kavusacak (ama sancili olacak). Belki de piyasa 5'ten beri onu fiyatliyor. Ya da bankanin uzlasmaya gidip bir para cezasi kabul edecegini, yani davanin uzamayacagini.

Alıntı Originally Posted by SherlockH Yazıyı Oku
    Bence de olması gereken siyaset bu, yanardonerlik olarak görmüyorum ben bu dönüşleri, çalım atmak bence bu.
    Ben en basinda oyle goruyordum, hatta karga ile ayi fikrasini bile koymustum. Ama oyle olmadigini gectigimiz surecte anladim.

Sayfa 909/1032 İlkİlk ... 4098098598999079089099109119199591009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •