Sayfa 96/917 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 761 - 768 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    tüh rezil kağıt.. sabah soda ile birebir takas yapayım diye düşündüm yapamadım
    6,39 kutpo 6,33 soda idi.
    şimdi 6,27 kutpo 6,28 soda
    bahtımı seveyim bahtımı
    soda ile bu kağıdı takasa alıyorsan sorun vardır. temel anlamda.

2.  Alıntı Originally Posted by souza Yazıyı Oku
    soda ile bu kağıdı takasa alıyorsan sorun vardır. temel anlamda.
    Yani............

3.  Alıntı Originally Posted by bde Yazıyı Oku
    Mesela şu an yanılmış. anlık kutpo 6.38 dahada aşağı gidebilir. Belli olmaz.
    İnternette trumpun Tayyip'le çok iyi geçtiğini felan yazmışlar ne kadar doğru bilemem. Belki olumlu etkiler borsayı.
    evet 6.41 den gelen mal bu kan emicileri keser diye düşündüm ama maalesef sizin de dediğiniz gibi yanıldım. tahtaya dair herhangi bir öngörüm de bulunmuyor bugünkü işlemlerden sonra. herkese bol kazançlar..

4. Bırakın kendini haline ne halt ederse etsin daha kapatacağı boşluklar var demekki

F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. yazdığım rakamlara dikkat edin üfürüten yazılmış rakamlar değil onlar
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    yazdığım rakamlara dikkat edin üfürüten yazılmış rakamlar değil onlar
    Hocam yorumunu yap geç sen kendine ben kendime. Bir çıkarımız olursa senden yana teşekkür ederiz sana. Dikkat çekecek bir yorumun yok şu ana kadar. 5.50 ye gelsin dokunmayın...

7.  Alıntı Originally Posted by kafkas026 Yazıyı Oku
    Hocam yorumunu yap geç sen kendine ben kendime. Bir çıkarımız olursa senden yana teşekkür ederiz sana. Dikkat çekecek bir yorumun yok şu ana kadar. 5.50 ye gelsin dokunmayın...

ortağım yeterinc toplanmadı sığ hisselerin özelliği budur toplanana kadar bunu yapacak 6,20 kırılmamalı fibo destek seviyesi kırılırsa 6,04 ve en son 5,07 bendeki önemli rakamlar ama 5,50 anlamını anlamadım patron kağıtlarının tarzları hep bu ve nedemek istediğini anlamadım ii akşamlar
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ortağım yeterinc toplanmadı sığ hisselerin özelliği budur toplanana kadar bunu yapacak 6,20 kırılmamalı fibo destek seviyesi kırılırsa 6,04 ve en son 5,07 bendeki önemli rakamlar ama 5,50 anlamını anlamadım patron kağıtlarının tarzları hep bu ve nedemek istediğini anlamadım ii akşamlar
    Şu an hiç bir rakamın önemi yok.

Sayfa 96/917 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •