Thy tahran-istanbul uçağı korona şüphesi ile ankara'ya indi: Ht
Thy tahran-istanbul uçağı korona şüphesi ile ankara'ya indi: Ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
12'si iran'ın kum bölgesinden olmak üzere 17 yolcuda koronavirüs şüphesi var. Uçaktaki yolcular ankara'da karantina altına alınacak- cnn turk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Tahran’dan İstanbul’a uçan THY uçağı, Sağlık Bakanlığının isteği sonrasında rotasını Ankara’ya çevirdi: Reuters
TRUMP: BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİ KAYBEDERSEM, HİSSE SENEDİ PİYASALARINDA DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMİŞ BÜYÜK BİR ÇÖKÜŞ YAŞANABİLİR
bir tane daha ...BEN OLMAZSAM OLMAZZZ...BANA OY VERİNNN ...
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Ben de endeks niye yine .....ş gibi oldu dedim!!!!
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
İranla kapılar kapatılmadı mı yahu!!!
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
*sağlık bakahnı koca: Uçaktaki 132 yolcu ve mürettebat 14 gün karantinaya alınacak
Yer İmleri