Sayfa 43/931 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 7441 madde; 337 - 344 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Bugün bende kaçırdım.
    82 den biraz daha almak vardı...dicemmm.
    Ama ben daha asagilari bekleyecem.
    Bu kağıt 80 lerdende alim verecek.
    Vermezse maliyetimiz belli.temettusunu beklemekten başka yapacak birşey yok.

Benim endişem temettu veriminin mev.faizi+enflasyonun altında kalması.yoksa zarar yazarım.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. şöyle bir sorum olucak burdaki değerli dostlara,

ben her sene %10 temettü alıyorum diyelim ısyat dan,ortalamamda 80 olsun.öbür sene benim ortalamam 72 olucak.gene aynı %10 temettü aldık diyelim ve bu böyle devam ediyor..benim 2.sene aldığım temettü ile yeni giren birinin (onunda ortalamsı 83olsun)aynımıdır? yani ortalamam düştükce fazla temettü alma gibi birşey yaşıyormuyum,yoksa ortalamamın düşmesi beni psikolojik olarak rahatlatıyormu? saygılar herkese

3. 0.83 Maaliyetli 20.000 hisseden ornek verelim.

0.125 verdiginde benim kazancim % 15 olur.

Seneye

Maaliyetim 0.71'e duser, yine 0.125 verdi diyelim.

Kazancim %18 olur.

Bu durum tum paranizi F/K orani eger 6 yil sa, 6 yil icinde geri alirsiniz ve elinizdeki hisseler sifir maaliyetle sizin olur.

4. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/608025
    ISYAT - İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
    Portföyümüzde bulunan TRSPKPB41717 ISIN kodlu tahvile ilişkin açıklama

Yönetim Kurulumuzun 17 Mayıs 2017 tarihli toplantısında;

Portföyümüzde bulunan Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları Sanayi ve Tic. A.Ş. (PAKPEN) tarafından ihraç edilen TRSPKPB41717 kodlu kıymetin 12 Nisan 2017 tarihindeki anapara ve kupon ödemesi yapılamamış, tahsil edilemeyen 4.154.400 TL tutarındaki anapara ve kupon bedeli, konunun netleşmesi beklenerek alacaklar hesabında takip edilmiştir. PAKPEN'in 10 Mayıs 2017 tarihli Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndaki açıklaması sonrasında tarafımıza iletilen protokolde yer alan şartlar ve ödeme planı tarafımızca uygun bulunmuş, ilgili protokolün imzalanması ve gerekli işlemlerin yerine getirilmesi hususlarında Şirketin yetkilendirilmesine karar verilmiştir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. İnşallah batak değildir

6.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    İnşallah batak değildir

Bu hissede 1 kuruş çok değerli. Riski sevmeyen, spekulasyon yapmayanlarn hissesi.

Arkasında koca İş Bankası var ve çok kuvvetli istihbarat yapısı var, yöneticileri de bankacı.

Açıklamayı geciktirmeleri de dürüstce olmamış. KAP da göremedim.

Bu zararı ceplerinden ödemeleri lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Sn.Ariston hisseye (dolayısıyla bilancoya) olumsuz yansirmi acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    12 Nisan 2017 Çarşamba, 21:07 Güncelleme: 12 Nisan 2017 Çarşamba, 21:07
    PAKPEN Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş., KAP'a yaptığı açıklamada, "TRSPKPB41717 ısın kodlu tahvilimizin itfa ve kupon ödemesi gerçekleştirilememiştir. Banka ve kurumlarla yapılandırma çalışmalarımız devam etmektedir. Tahvil itfa ve kupon ödemesi en kısa sürede gerçekleştirilecek olup, bu konu ile ilgili ikinci bir açıklama tarafımızdan yapılacaktır" ifadesini kullandı.

bizimde pörtföyde 4 milyon liralık pakpen tahvili bulunmakta...
    35 gun önce ben yazdım,kimse umursamadi.kafanızı yormayın devlet bol keseden kredi dağıtıyor,ordan alır oraya verirler.

Sayfa 43/931 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •