Türkiye ekonomisi 2019'da yüzde 0,9, geçen yılın son çeyreğinde yüzde 6 büyüdü
Türkiye ekonomisi 2019'da yüzde 0,9, geçen yılın son çeyreğinde yüzde 6 büyüdü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tüik: Ocak ayında dış ticaret açığı %94,3 artarak 2 milyar 290 milyon dolardan 4 milyar 448 milyon dolara yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Rusya iki fırkateyni Suriye kıyılarına gönderiyor / CnnTürk
Cumhurbaşkanı ve bakanlardan henüz bir açıklama gelmedi bakalım açıklamaları ne yönde olacak
ben sebebini söyleyeyim. siz susun yalan söylemeyi beceremezsiniz. ben söyleyeceğim. nede olsa yarın benim kadar kimse güzel inkar edemez.
bakın yılmaz özdil ne demiş.
özellikle son sözleri herşeyi açıklıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...avala-5637636/
*ftse 100 endeksi yüzde 3,3 düşüşle ocak 2018'den bu yana görülen en düşük seviyeye indi
hong kong hang seng endeksi %2,4 düşüşle 26129,93 puandan kapandı
İletisim başkanı Altun : Uluslararası toplum Suriye’de uçuşa yasak bölge kurmalı
Yer İmleri