Sayfa 1007/1032 İlkİlk ... 7507907957997100510061007100810091017 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 8,049 - 8,056 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by acemi_yatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın Kızıldağ Hocam

benim bildiğim 14 eyaleti kapsayan seçim salı günü yapılacak. Teksas, Virgina, California, Coloroda, Minnesota, gibi önemli eyaletleri kapsadığı için demokrat adaylar açısından önemli bir gün olacak

Fakat bu seçimler demokrat aday adayları arasında gerçekleşecek bir seçim, önemi ise o gün çıkabilecek sonuçlara göre demokrat başkan adayının da kesinleşeceğini düşünmeleri

Yanlışım varsa bu konu hakkında konuya uzman bir arkadaşımız uyara bilir

sevgi ve saygılarımla
    Anlatmissin sagol acemi_yatirimci.

ABD'de secmenler kendi parti liderini seciyorlar. Primaryler partiler icin onemli yani. Her 2 partinin de var sali gunu. 2-3 yerde Trump'in partisinden karsisinda kimse yok.

2. Bana mültecilerden kurulu bir ordu verin, size Atina'yı fethedeyim..
    -İnsan Kaçakçısı Nurullah Halimiz bu, gülermisin ağlarmısın, günün anlamına binaen gülemedim. Mülteciyi durumunu tv den bir karartma gibi izliyoruz. Mercekler oraya çevrilmiş. İyide 48 saat içinde 36 bin rakamı beklenen bir rakam olmamalı. 4 milyona kıyasla çok komik kaldı.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Patrıot gelirse ne olur. Sayın Erdoğan, savunma sistemimiz değişti patriot geldi der, s400 kullanmıyoruz gerek kalamdı. Sonuç aynı, gidişat farklı olur. Yinede şu bir gerçek ki, tehlikeli en tehlikeli ayrımında biz Rusya yı hiç tehlikesiz katagorisine yanlışlıkla aldık. Bundan dolayı pişmanlığımız var. Bu net.
    Her biri otekinden beter maalesef.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bana mültecilerden kurulu bir ordu verin, size Atina'yı fethedeyim..
    -İnsan Kaçakçısı Nurullah Halimiz bu, gülermisin ağlarmısın, günün anlamına binaen gülemedim. Mülteciyi durumunu tv den bir karartma gibi izliyoruz. Mercekler oraya çevrilmiş. İyide 48 saat içinde 36 bin rakamı beklenen bir rakam olmamalı. 4 milyona kıyasla çok komik kaldı.
    Muahahahahaha. Cok iyiydi.

Buna donuyor durumumuz artik.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Türkiye'ye hava desteği verilmesinin önündeki engel kalktı. Atina NATO�daki itirazını geri çekti.
    Vaybe sabah yazmıştık, o kadar bariz belliki bazı hamleler, çok akıllı ve zekice yürütüyorlar.

7. Patriot kullanım İçin önemli değil. NATO ve ABD bu zinciri kırarsa Rusya ile ayrılık hızlanır. Finansal konulara karşı hamle kozu bitmiş olur.

Sayfa 1007/1032 İlkİlk ... 7507907957997100510061007100810091017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •