Sayfa 933/999 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı: Uçaklarımıza taarruz eden Rejime ait 2 SU-24 tipi uçak düşürülmüştür.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı: Uçaklarımıza taarruz eden Rejime ait 2 SU-24 tipi uçak düşürülmüştür.
    eğer hava-hava kapışması olursa Suriye rejiminin,eski Rus uçaklarıyla,F-16 larımıza karşı hiç şansı yok,eğer o hain saldırı olduğu gün uçaklarımız orada olsaydı,şehitlerimiz yerine düşürülen rejim uçaklarını konuşuyor olurduk ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu misliyle konusu umarım alıştığımız yalanlardandir.

Bu kadar cep telefonu, haber kanalı var, bir tane sınırdan 76 bin kişinin nasıl geçtiğine dair doğru dürüst görüntü yok, ne biçim iş bu anlayamadım.

Saatte bin kişi önemli bir rakamdir, insanların oluk oluk akmasi lâzım, bir kaç kovalamaca, efendim tas attılar, vay sis bombası attılar ıvır zıvır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Baya baya AMK trolleri, Hatay tehlikeye düşecek konusunu, sosyal medyada işlemeye başladılar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göçmen sayısıyla ilgili olarak, "Saat 09.55 itibarıyla Edirne üzerinden ülkemizden ayrılan göçmen sayısı; 76.358" dedi.

Kesin beyanname veriyorlar bizim devlete bu göçmenler.

Ya da dağdaki PKK lı sayısından sonra İçişleri Bakanı Soylu'ya üfürecek bir konu daha çıktı...

Göçmensayar gibi mübarek.
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Bora bey sayiyi yaklasik olarak bilirler çünkü seferber olundu daha fazlasini yazmiyayim.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu kadar cep telefonu, haber kanalı var, bir tane sınırdan 76 bin kişinin nasıl geçtiğine dair doğru dürüst görüntü yok, ne biçim iş bu anlayamadım.

Saatte bin kişi önemli bir rakamdir, insanların oluk oluk akmasi lâzım, bir kaç kovalamaca, efendim tas attılar, vay sis bombası attılar ıvır zıvır.
    Aynı konuya dün gece ve de sabah ben de değinmiştim...

logar bu işin içinde anlaşılan ki "seferber olundu" dedikten sonra gizemli bir şekilde "daha fazlasını yazmayayım" dedi...

Ben de bıraktım gitti...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

2-3 sene önce ortalığa attıkları 4 milyar fidan diktik martavalını hala saymakla meşgulüz...

Bir yatırım yapıyorlar.Katrilyon...

Onyüzbinmilyon baloncuk yuttum.

8. Şadi konukta korona virüslü bir hasta karantina altına alınmadan kaçmış.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 933/999 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •