Sayfa 657/996 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dun bu konuda eksisozlukte baslik vardi
    330 dan alinan altin ahmaklik gibi yazmislar
    Yuzde doksani 330 dan alinanin dahi zarar etmeyecegini yazmis hayrani ustadim
    Adi ustunde altin bu 😀😀😀😀
    Aaah ah, 80den gram alıp 75e düşünce karnıma ağrılar girdiği aklıma geldi, çok az karla çıkmıştım 🙂 yıl 2013 filandı sanirim, 7yilda 4e katlamış, o zamandan bu zamana boşa uğraşıp durmuşum özeti bu..

2. Ne yaparsa yapsın üstadım umrumda değilde, beni hedef aldığı için cevap vermek zorunda kalıyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Evet tzv ye geçin bence bugün için.

Maktül olay mahalline geri dönüyor.!!!
    çok teşekkür ederim üstadım. sanırım yatırım tavsiyesi verilecek tek alan burası oluyor. tahvil faizini sizin gibi güzel takip etmek şartıyla alış yaparak şu negatif ortamda üç beş kuruş daha fazla kazanıp enflasyon canavarının pençelerinden korunma mücadelesi veriyoruz. ful ppf'de olunca da uğraşmaya değiyor, bol kazançlar dileğiyle

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    çok teşekkür ederim üstadım. sanırım yatırım tavsiyesi verilecek tek alan burası oluyor. tahvil faizini sizin gibi güzel takip etmek şartıyla alış yaparak şu negatif ortamda üç beş kuruş daha fazla kazanıp enflasyon canavarının pençelerinden korunma mücadelesi veriyoruz. ful ppf'de olunca da uğraşmaya değiyor, bol kazançlar dileğiyle
    memorex bono ve tahvilde bir numara.
    İyi anlıyor dibslerden.
    Tebrik ediyorum yeniden.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Aaah ah, 80den gram alıp 75e düşünce karnıma ağrılar girdiği aklıma geldi, çok az karla çıkmıştım �� yıl 2013 filandı sanirim, 7yilda 4e katlamış, o zamandan bu zamana boşa uğraşıp durmuşum özeti bu..
    gram altın tamam da. oldu ki altın fonu alacağız, bu konu üzerinden en uygun altın fonu hangisidir? diyerek başta fonların efendisi olmak üzere üstatlar fikirlerini açıklasa nasıl olur? yani ben diyorum ki yarın her ne olursa olsun altın fonu alacağım? hangi fon daha mantıklı olur?

6. Cds 377 e gevşemiş dolar kuru eurbondalara pozitif yansıyacak gibi. Bist yüzde 3 ten utanmasa eksiye gidecek.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

full ppf dan kvtb gectim

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Cds 377 e gevşemiş dolar kuru eurbondalara pozitif yansıyacak gibi. Bist yüzde 3 ten utanmasa eksiye gidecek.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstadım dışarıda da pis bir oynaklık var. petrol dahi 52 dolar oldu, neredeyse 50 altına düşecek. vadeliler öyle. insanın beyni yanar ya. bu ortamda yatırım falan yapılmaz, sadece kumar oynanır ve haydi rast gele denir.

Sayfa 657/996 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •