Sayfa 664/996 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. TZV için yeni fiyatımız: 172,001605

2.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Ziraat bankasının yatırım fonundan mı görüyorsunuz yeni değerleri mps belli oldu mu hocam
    Evet üstadım, ama bu fonlar benim portföyümde olduğu için görüyorum, aksi halde fon fiyatına erişim imkanınız olmayacaktır

Beyler
    Bilmeyen icin yaziyorum
    Endeks 1.24 kapatti ama cokta iyi degil
    Karsan ve aselsan tasidi bu seviyeye
    İkisini cikinca endeks yaklasik 0.40 degerinde...

Tcd eksi getirmesi imkansiz demirbasi olan alark 5 yapmis...

4.  Alıntı Originally Posted by asır Yazıyı Oku
    Hangi hisseleri taşıdığını nereden görebiliyoruz
    Şuan göremiyoruz ama yakında açıklarlar, ardından forumdaki müteşekkir olduğumuz arkadaşlar E-tabloya işleyip yayınlıyor, oradan anlık takip yapıyoruz...tam tutmuyor değişken olduğu için ama yinede fikir veriyor.
    Bu arada tabloda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

5. Deneyimli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Cuma 13.30 öncesi fona satış emri verdim. Satış fiyatı T+1 hesaba geçiş T+3 gün olarak belirtilmiş. Bildiğim cuma akşamı fiyatından satış yapması yani fiyat sabitlenmesi gerekiyordu. Az önceki güncellemede fon fiyatındaki artış hesaba artı olarak yansımış yani para artmış gözüküyor. Deneyimli arkadaşlar yanlış bildiğim birşey mi var? Cuma akşamki belirlenip pazartesi yayınlanan rakamda sabit kalması gerek değilmiydi.

Alıntı Originally Posted by asır Yazıyı Oku
    Hangi hisseleri taşıdığını nereden görebiliyoruz
    Google a Kap tcd yaz cikan ilk linke tikla
    Acilan sayfada
    Son bildirimler var
    Tikla
    Portfoy dagilimi var indirebilirsin

7.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Deneyimli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Cuma 13.30 öncesi fona satış emri verdim. Satış fiyatı T+1 hesaba geçiş T+3 gün olarak belirtilmiş. Bildiğim cuma akşamı fiyatından satış yapması yani fiyat sabitlenmesi gerekiyordu. Az önceki güncellemede fon fiyatındaki artış hesaba artı olarak yansımış yani para artmış gözüküyor. Deneyimli arkadaşlar yanlış bildiğim birşey mi var? Cuma akşamki belirlenip pazartesi yayınlanan rakamda sabit kalması gerek değilmiydi.
    sabit kalmıyor hocam hesabınıza geçene kadar güncelleniyor ama son gün öğleden sonra hesaba geçerken satıştan sonraki ilk i günündeki fiyattan hesaba geçer.

8. MAC için yeni fiyatımız: 0,031697

Sayfa 664/996 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •