Sayın Turnike,bende çok teşekkür ederim bu faydalı bilgiler için..
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Sayın Turnike,bende çok teşekkür ederim bu faydalı bilgiler için..
https://t24.com.tr/haber/pazarkule-s...patildi,863999
Sabah bu haber vardı tüm haber sitelerinde,öğleden sonra polis barikatı tekrar kaldırılmış..
sınır kapılarını açma meselesi tamamen gündem değiştirmek amacıyla yapılmış bir hareket. gidebilecek 3-5 bin afgan için istanbul konut piyasasında en ufak bir etki yapmaz. zaten burada yazanlar genelde nispeten orta - üst segment semtleri konuşuyorlar.
Sadece evdeki wifi lar değil yeni araçlardaki bluetooth teknolojiside aynı şekilde zararlı. Evinize aldığınız yeni tv leri internete bağlamak zorundasınız bağlamazsanız devamlı modeme bağlanmak için sinyal gönderiyorlar. Ben tv'yi arkadan kabloyla modeme bağlayarak çözüm ürettim.
Araçlarda bluetoot'u fiziksel olarak kapama tuşu birçoğunda yok. İnsanlara dayatılan bir teknoloji var. Mesela hayalet ekran led olduğu için gözleriniz daha çabuk bozuluyor. Dışarda araba kulalnırken bile sizi led ekrana bakmaya zorluyorlar. Halbuki hangi tüketici böyle bir talepte bulunur? İşte bu teknolojiyeri dayatıyorlar . İnsanlara opsiyon sunulmuyor ben hayalet ekran istemiyorum bluetooth istemiyorum sanane kardeşim diyemiyorsun !!
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!
FED'in faiz indiriminin ardından parasal genişleme konuşuluyor.
Konuta yarar mı bilmem. İnşallah yarar.
Zira şu an hiç hoş bir noktada değiliz.
Alacak olan almıyor bekliyor, satacak olan satmıyor bekliyor.
Kitlenip kaldık.
Bişeyler değişmeli artık.
Yer İmleri