Sayfa 67/201 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1606 madde; 529 - 536 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. Cemaş Nibaş İehyo, Işıklar holding, Özışık aş, beşli birleşme olmalı. Şirketler arası dürrkli hisse cevirme oyunlarınada son verilmeli. Parçalara bölünmüş şirketçikler kapsamında alavere dalavere işlere Son verilmeli.

Bu beş şirkrt özsernayesi artı da olan şirket bünyesinde birleşme olursa belki ortaya düzgün özsernayesi pozitif daha şefaf ve daha nitelikli yeni bir şirket ortaya çıkar.

2.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Peki, madem bu kadar harabeye dönmüş berbat bir hal almış şirket hissesi bu IEYHO senin yıllardır bu hissenin topiğinde ne işin var neden burada çanak yalayıp değnekçilik yapıyorsun diye sormazlarmı sana buradaki ky kardeşlerim..Demekki sormaya cesaret edemiyorlar yada dediğin gibi borsanın b'sini spk'nın S'sini bilmiyorlar senin alavereli dalavereli oyunlarınıda hakediyorlar..Peki senin kutunun içinde büyükmü yada küçükmü hissediyorsun öyle yaa anlaman lazım bu konularda ustalaşmışsın atıp tuttuğuna insanları yanıltığına göre ama boşver neyse ne sen tadını çıkarmaya bak karışmaya hakkımız yok ancak senin var ya yatacak yerin yok by realiter rıza efendinin emir eri..
    Ne kadar sinirlendiyse yorumu okumuş ama okuduğunu anlamamış bile. Bana "harabe olmuş kâğıtta ne işin var ?"diye soruyor. Bir daha yazayım bari.kabile reisi yukarda yazdım benim para senin gibi oldu. Önceden değerliydi ama şimdi bir ederi kalmadı. Beni yıllardır burada herkes tanır. Asla senin gibi çanak yalamam. Ben doğruları yazarım isteyen alır, isteyen almaz. Senin gibi kimseye de havlamam KABILE REISI .ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3. Kuyruğuna basınca nasılda feryadı figan ediyor zehirli çatal dilinle zehir püskürtüyorsun hakaretler havada uçuşuyor işte senin gerçek kimliğin ve yerlerde sürünen olmayan değerin ..İşine gelen doğruları yazarsın sahibin sesi fifi madem mağdursun neden 0,89 tl olduğu zaman satmadın çünkü o zaman ortalıklarda yoktun kayıplara karışmıştın..Senin gibi kimseyede havlamam diyorsun demek beni beğenmedin olsun afferim sana alican işte böyle akıllı ol.. Kıymetli ky arkadaşlar bu sülün osman realiter'i iyi tanıyın derim size alınterinizin helal paranızın kıymetini şayet biliyorsanız siz yazmasanız bile o sürekli yazar olumsuz virüsler pompalar sizin kafanız karışsın zararına satasınız diye benden söylemesi..Kalın sağlıcakla...

4. Bu hisse tuzak hisse. duruşu çok güzel. bakan çok iyi kağıt ucuz iyi kazandırır diye görüp giriyor. genelde yeni giren ilk bir kaç gün kar ediyor, yatırımcının içinde çok kazanma istegi oluşmaya başlıyor. üç olacak beş olacak cılar boy göstermeye başlıyor. ky hayal kurmaya başlıyor. kimi düğün yapma, kime araba alma kimi ev alma gibi. sonra bunlarda başlıyor üç olacak beş olacak edebiyatına. bu arada her giren yatırımcı taşıyıcı konumuna hisse taşımaya başlıyor. Rıza yada adamı; aşağıdan aldığı topladığı kağıtları . belirlediği bir nokta ( bu nokta ekonomik siyasi konjoktüre göre değişiyor) rıza elini boşaltıyor, hızla kağıt aşağı geliyor. yukardan alan zarara giriyor. Bu sefer hırslanıyor ortalama düşürmeye başlıyor, kağıt biraz daha saliyor. bu döngü bıktırma aşamasına kadar devam ediyor. sonra yeni bir plan yeni bir oyun sahne alıyor. bu böyle devam edip gidiyor. yıllar geçiyor ama çok az yatırımcı zararsız canını kurtarıp çıkıyor. kala %99 zarar yazıyor.
    Bu kağıtta tek mantıklı şey vur kaç taktiği. karı gören az çok demesin kaçsın. uzun vadeciolursanız yukardaki dönğüyü yaşarsınız, paranız *** olur ne kağıttan çıkamazsınız.ytd

5. Boşuna dememişler hayallere zincir vurulamaz diye. Dün 0.65, 0 66 kapattığında ınvesting sayfasında bugüne dair "ieyho yarın bir kaç kademe yukarıda gapli açar "hayalleri vardi. Bugün Rıza'ya yalvarıyorlar 0.66 göster diye.olmayinca yarınlara dair yeni hayalleri sunmaktan geride kalmıyorlar. Ben alışkınım burası yıllardır böyle . Keşke tüm hayaller gerçek olsaydı, ne güzel olurdu . şimdiye kadar kaç kez çemas minas gibi harekat ederdik. Yada 2020 yılında sermaye artırım olur,biz 1.00 olurduk. Maalesef hayaller nibas (15.00) gerçekler ieyho 0.65. Keşke 0.71 yeniden görsek. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Boşuna dememişler hayallere zincir vurulamaz diye. Dün 0.65, 0 66 kapattığında ınvesting sayfasında bugüne dair "ieyho yarın bir kaç kademe yukarıda gapli açar "hayalleri vardi. Bugün Rıza'ya yalvarıyorlar 0.66 göster diye.olmayinca yarınlara dair yeni hayalleri sunmaktan geride kalmıyorlar. Ben alışkınım burası yıllardır böyle . Keşke tüm hayaller gerçek olsaydı, ne güzel olurdu . şimdiye kadar kaç kez çemas minas gibi harekat ederdik. Yada 2020 yılında sermaye artırım olur,biz 1.00 olurduk. Maalesef hayaller nibas (15.00) gerçekler ieyho 0.65. Keşke 0.71 yeniden görsek. Ytd.
    İzlemek bile ızdırap bu hissede bir film izlersin seni etkiler buda aynı seni kendine bağlamış tekrar tekrar izliyoruz

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Adalet Savaşçısı
    yakında Genel Kurul toplantısı yapacak burada Sermaye Azaltım ve Bedelli Artırım kararı alacak bu yüzden yükseltmiyor. % yılda bir Kar açıklamak zorunda olduğu için bu yıl mecbur kar açıkladı. geçmiş yıl zararlarına mahsup eder.Rızoşş şeytanından bul .. ytd
    Öyle diyor inwestinde. Işte bu ve bunun gibi ınsanların yorumları ile yatırım yapıyorsunuz.

Genel kurul toplantısında sermaye artırımı kararı alinmaz. Bu karar yönetim kurulu kararı ile alınır. Gerçi vatandaş yönetim kurulu ve genel kurul arasındaki farkı biliyormu acaba.

8. İEYHO DAKİ DURUM.
    Şirketin genel sermaye durumu bozuk, lot sayısı fazla oldugundan. Buğün alayım yarın değerlenir durumu söz konusu değil. bu yüzden kağıdı toplayan (Bu Rıza yada adamı) bir kaç kademe yukardan verip, aşağı dönüp yeniden aynı hareketi yapıyorlar. Bunlar beli süre aralıklarla kesinlikle daha önceki gördüğü fiyatın altı oluyor. Kağıtda herdefasında bir önceki gördüğü yeri hedef gösterip bir altında geri dönüyorlar. Bu kağıtta uzun vade diye bir şey söz konusu değil. şayet öyle olmuş olsa idi; bu kağıtta on yıldır bekleyenlerin yatırımı *** olmaz,hepsi zengin olurdu. ytd

Sayfa 67/201 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •