-
Şirk koşulmaz yegane vahit kalleş düsturluların idealleri katliam ve kıyamet felahlı müstakbel allah baba-ana-oğul olma beklentili tenezzülsüz nirvana yolunda gerçek ilahlığın kıyametteliğine tapınırlar; keşke çocuklar gelecek yaşamlarda yeniden eğitim ve işgören güvenceli devlette katılımcı çoğulcu sosyal demokrat vatandaşlar olarak düşe-kalka yaşasa niyetinde değil.
Bunlar için yeni nesiller kendi kadim kıyamet müstakbel ilahlıklarının sakatlanıp düşürülecek kukla vahiy-tiyo maşasıdır; kendilerinin gelecek dünya yaşamlarındaki acizane temsilcileri yansımaları değil.
Bu itibarla (kıyamet hakiki müstakbel ilahlığı beklentisiyle) yapamayacakları fatal/letal kalleşlik yoktur; bu uğurda yokoluş, kıyamet ilahlığına liyakatdır onlar için.
Borsada, dipte al, tepede sat; efendim bana üniversitede öğrettiler, temel-teknik analizim müthiş, aldığım vahiy-tiyo çok sağlam, ben onları yener, köşeleri döner, yurt içi-dışı hepsini çatlatırcasına yaşarım... Yok öyle bir şey, onlarla kimse başedemez, kimse yenemez, yenmeye beyhude çabalayanların da yeri onlar gibi katliam kıyamet ilahlığıdır; gelecek çocukluğun çoğulcu katılımcı işgörenliği değil.
Yenmeye uğraşmayın, kader nefis köreltmesi yapın, aleni yasal çerçevede vermiyorlarsa (herne şekilde olursa olsun, anlayana yatırım enstrümanlarına konulan her kuruş yatırımdır), bunu herkese (hatta mahkemelerde) açıklayıp yolunuzu yavaşça değiştirin...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri