Sayfa 722/996 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    saat 15:00 den sonra genelde fon kalmıyor ama nasıl yapıcaz
    dun saat 6 da ben ziraatin kendi fonun ayni gun fiyatina aldim
    Canlar gider heyyyy

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bugün 2 yıllık tahvil faizlerini mi takip edelim westerim misterım deneyelim mi biraz? saat kaçta belli oluyor bu tahviller almak için uygun zaman nedir sizce ?
    En son 17 de degisebiliyor 😀
    O zamanda fon kalmiyor...
    Oglen namazina muteakip gomelim

3.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Benjamin gel gel yapıyor yine kararsız kaldık ;) 6.07.
    yarınki zirve sonrası suni de olsa olumlu bir hava pompalanırsa, mesela başkanımız "dostum putinle yapıcı bir görüşme yaptık ve bir ateşkes ve soçi mutabakatının kararlılıkla uygulanması noktasında hemfikir olduk" falan derse daha güzel alım yerleri de oluşabilir ama ne olacağını önceden öngörebilmek zor

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, bazı dostlarımızın tabiriyle eib kuzumuzun aylıktan yıllığa kadar getiri eğrisi, aslında güzel. ama koca fonun kaderinin sadece 2 hisseye bağlanması ne kadar mantıklı, bakma imkanınız olursa bu getiriyi sürekli bu 2 hisseyle mi sağlıyorlar, yoksa arada değişiklik oluyor mu merak ettim. fonun yüzde onuyla yüzde 5 ağırlıklı bu iki hisseyi alıyorlarsa atıyorum yüz liralık eib alacağımıza beşer liralık o iki hisseden alıp gerisini de ppf kvb yapıp kendi eibimizi mi oluştursak
    Ustadim
    Hisse orani dusuk
    Yuzde 6 kadar
    Blyct ve gozde
    Bu sebeple ikisi de micsada diger kanallardan konsolidite ediyor
    Yada ikisi de fisek yapsa da cok bir etki etmiyor...
    20 k attim fava bekliyorum
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

5. Fon tahminleri nasıl

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yarınki zirve sonrası suni de olsa olumlu bir hava pompalanırsa, mesela başkanımız "dostum putinle yapıcı bir görüşme yaptık ve bir ateşkes ve soçi mutabakatının kararlılıkla uygulanması noktasında hemfikir olduk" falan derse daha güzel alım yerleri de oluşabilir ama ne olacağını önceden öngörebilmek zor
    aynen yoldaşım toplantıyı beklemek lazım heran herşey olabilir günlükte bekliyorum zaten. ist fil bile günlüge yakın veriyor cazibesi kalmadı GTF KRC güzel gözüküyor radarımda.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    dun saat 6 da ben ziraatin kendi fonun ayni gun fiyatina aldim
    Altıyı 1 geçe alamazsın İranlı:
    Doğrudan Bankacılık Kanalları (ATM, İnternet Şubesi, Telefon Bankacılığı) Saatleri
    İşlem Saati Müşteriye Fon Satış Müşteriden Fon Geri Alış
    Gerçekleşme Tarihi Gerçekleşme Fiyatı Gerçekleşme Tarihi Gerçekleşme Fiyatı
    İş Günleri 09:00-14:00 İşlemin yapıldığı gün İşlemin yapıldığı gün için ilan edilen fiyat İşlemin yapıldığı gün İşlemin yapıldığı gün için ilan edilen fiyat
    14:00-18:00 Fon fiyatının belirlendiği saatler arası* İşlemin yapıldığı gün İşlemin yapıldığı gün için ilan edilen fiyat İşlemin yapıldığı gün İşlemin yapıldığı gün için ilan edilen fiyat
    18:00-24.00 Fon fiyatının belirlendiği sat ile bir sonraki ilk iş günü İşlemin yapıldığı gün Sonraki iş günü için ilan edilen fiyat İşlemin yapıldığı gün Son iş günü ile sonraki ilk iş günü için ilan edilen fiyatttan küçük olanı
    İş günlerinde 24.00-18:00 İşlemin yapıldığı gün O iş günü için ilan edilen fiyat İşlemin yapıldığı gün O iş günü için ilan edilen fiyat

* 14:00-18:00 saatleri arasında, yatırımcılar tarafından satın alınabilecek toplam katılma payı adedi, bu saatler içerisinde fon portföyüne iadesi yapılan toplam katılma payı adedini aşamaz.

*** Tatil günlerinde, müşteriye fon katılma payı satımı tatili takip eden ilk iş günü için hesaplanan fiyat üzerinden, müşteriden fon katılma payı geri alımı tatilden önceki işgünü için hesaplanan fiyat üzerinden gerçekleştirilecektir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

vkt aldım ,bugun piyasa iyi gider ,beklemeyin alın.ytd

Sayfa 722/996 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •