Şaka gibi %-1.5 Şirket 2019 yılını çok iyi geçirmiş 2020 yılında beklenti daha fazla ortak çılgınlar gibi mal çekmiş. Her şey var ama helvayı yapamıyoruz
Şaka gibi %-1.5 Şirket 2019 yılını çok iyi geçirmiş 2020 yılında beklenti daha fazla ortak çılgınlar gibi mal çekmiş. Her şey var ama helvayı yapamıyoruz
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Bugün satanlar acaba firmanın nakit akım tablosuna hiç baktılar mı ? Merak ediyorum borcu harcı varmı, ihracat ithalat durumu nedir incelediler mi ?
Geçenlerde aracı kurum ile görüşürken çok sayıda yeni hesap açıldığını belirtmişti bu hisseye özel değil tabi onları çırpmadan bu hareketler düzelmez.
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Grafiğe baktığımızda aşağıya salılım başladı bu tahtada ziraat oyak iş yatırım almadığı sürece düşmeye mahkum mallarımın %80 nini 11.40-12 aralığında 2 günde sattım nakitteyim ENAYİ SİPEĞİN enayi hareketlerini bekliyorum ve tahtadan 250 lot şekilde GEDİK den alım yapıyorum
Bu tahtada olağandışı şeyler oluyor 12 ye geldikçe birileri deli gibi mal satıyor ve adeta 12 üstüne kağıdı çıkartmak istemiyorlar ve 10-12 arasında tutmaya çalışıyorlar.iş yatırımın oyak ın zararına satması bunu doğrular nitelikte yani uzun vade beklemeyi göze almayan günlükçüler bence bulaşmadın..3 sene olacak bu tahtada olalı ve hatırı sayılır para kazandırdı bana..12.30 un üzerinde kapanışlar önemli ama şuandada 11 de tutunamıyor. Düşmeden öncede 12 de aynısını yapıyordu...velhasıl kelam bugun günlükçüleri iyi avladılar 😂
Ne guzel gidiyorduk
Sabah alanlar aksam sattılar mı acaba?
Yer İmleri