Originally Posted by Webster Bugun umarim arti 4 yapar Ayrica aft bugun iyi yirtti Daha defansifi yay eksi 3.60 mi neydi Aft den umudum var. Zararı çıkartırım. 1-2 hafta içerisinde güzel kar bırakacağına inanıyorum
Originally Posted by shangil malesef hocam portfoyumde olmadigi icin goremiyorum ama bence positif getirecektir ama tabi eib gibi olmaz bence elbet dedigim gibi az artmis 0.035
Canlar gider heyyyy
Originally Posted by Pestilence Aft den umudum var. Zararı çıkartırım. 1-2 hafta içerisinde güzel kar bırakacağına inanıyorum Sus dostum su shangil cok fesat Nazari birebir
Originally Posted by aliserpil2005 o Yeni ay hisseler değişmiş herhalde tabloda gözükene göre daha az zarar gözüküyor Dun yakin gelmisti Bugun sort acmis olabilirler P.tesi belli olur
BİST'in nefesi gene tükendi sanki. Yokuşta çekmiyor. Yarın Moskova'dan da olumlu haber gelme olasılığı çok zayıf. Olumlu yada olumsuz anlama gelmeyecek genel anlamlı açıklamalar yapılacaktır Bu defa iki geri bir ileri devam edecek sanki.
Originally Posted by Webster Sus dostum su shangil cok fesat Nazari birebir Nasdaq 2,65
Originally Posted by supremegod EIB kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,062699 Eib +0.2 mi?
Originally Posted by shangil Eib 0.1693 eib uste dostum
Forum Rules
Yer İmleri