Sayfa 36/996 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Ha beyler bu arada bı hisseye gittim yüzde3 zararla kol kestim çıktım. Yani en güzel yer dolar siz millete bakmayın ben gittim gördüm tokatlayip yolladılar.

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Hektoral sizi isfitlemis : aselsana
    Yazisida bu:
    Sayın medwig,

Dolarda yükseliş kaçınılmaz başlığında, CB ye hakaretten tutunda, üyelere küfür hakaret yalan dolan her türlü pislik dönüyor. Oraya neden müdahale etmiyorsunuz. Normal bir yorum yapıyoruz adam direk küfürle karşılık veriyor.

Bu çifte standsrta bir son verin artık. Burada küfür yok hakaret yok ara ara birazcık siyaset konusuluyor hoop 3 gün kodes. Malum başlıkta müebbet yemesi gereken bir sürü adam var.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfretmeyin siz de şu embesil herife, adam haklı yani.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Beyler size diyorum diyorum bu s400 ne olacak diye birşey söylemiyoruz sonra kötü yollara sapiyorum. Neyse başkan kuracam kararliyim dedide hem ilk sapaktan döndüm.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yunanlarda eskiden beri escinselliğin yaygın olduğu söylenirdi de inanmazdım. Bu yunanlar ne yapmak nereye varmak istemektedir.

Dolar düşecekmiş diyen arkadaslara katılıyorum, bence Warren Buffet bütün dolarını satıp TL ye basacak .
    Sen kırsalda Anadolu kasabalarında olanları duysan dudakların uçuklar.

Kim bu adamların, Eyfelin önünde, Berlin de, Atinanın göbeğinde, Viyanada nargile içme keyfini ellerinden alıyorsa, Allah belasını versin... Bi nargilede içemezse, niye yaşar insan.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Beyler beni affedin bı sure aldandım aklım çok karışıktı o sıralar iyi düşünemedim kendimi boşlukta hissettim. Sonra o malum hatayı yaptım hataliydim beni tekrar aranıza kabul eder misiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Kim bu adamların, Eyfelin önünde, Berlin de, Atinanın göbeğinde, Viyanada nargile içme keyfini ellerinden alıyorsa, Allah belasını versin... Bi nargilede içemezse, niye yaşar insan.
    reha bey dikkat ederseniz 5 mt. ileride beyaz ırka mensup bir çift oturmakta
    görüldüğü gibi hiç rahatsız olmuyorlar, bir bu Türkler rahatsız olanlar..!!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    reha bey dikkat ederseniz 5 mt. ileride beyaz ırka mensup bir çift oturmakta
    görüldüğü gibi hiç rahatsız olmuyorlar, bir bu Türkler rahatsız olanlar..!!
    Henüz onlar, bizim gibim 40=> milyar dolar gayme harcamamışlar ondan rahatlar, ayrıca bunlar dururken bu itlerin yaşında şehit olanları da yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 36/996 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •