Sayfa 38/996 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Adam tipik bir köylü imiş...

Bora başkan derken, ben de "Bora abi de yeterli senin için uygunsa" demiştim...

Bayılırım böyle iki yüzlü, adamın yüzüne gülüp arkadan bıçaklayan tiplere...

Osmanlı sülbü kesin...

2. Başka hisse hakkında burada konuşacak değilim ama kaybolma buralarda ol yada ben senin oraya uğrayacağım dalga geçmeye.
     Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Sevgili logar, oysa aselsana geldiğinde pek bir heyecanlıydın. 'Huhuuu huuuu 31.10 la aranizdayiiiim.' [emoji38]
    Bu ortamda hisse taşımak yürek ister aslanım. Her babayiğidin harcı değildir. Dua et kol kesmissin. Sen al dolarlarıni akıllı uslu otur yerine bir daha da böyle cesaret isteyen şeylere kalkışma [emoji2]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Amma yedirmişler resmi millete karşı taraftada rus heyeti ayakta bekliyor bunu anca bass cılar yer bence...
    Yav sen takılma barı böyle ucuz şeylere. Her iki heyette ayakta. Herkesi kendi gibi zannediyorlar. Bu resmi gördük ve inandık. Haberlerde izledik önce Putin Türk heyetinin ayağına gidip tokalasiyor. Sonra Reis lavrovlarin yanına gidiyor. . Putin tokalasmasa zkinde bile deil lavroz Reis in afedersin.

4. Sana tek bir şey yazıp konuyu kendi açımdan kapatacağım. Ben acaba s400 konusu Moskova'da bitecek kadar diye düşünerek aldım. Baktım anlaşma oldu ve başkan s400 kurulacak dedi benim için o hissenin konusu kapandı. Ben riski satın aldım kaybettim konu bu.

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Adam tipik bir köylü imiş...

Bora başkan derken, ben de "Bora abi de yeterli senin için uygunsa" demiştim...

Bayılırım böyle iki yüzlü, adamın yüzüne gülüp arkadan bıçaklayan tiplere...

Osmanlı sülbü kesin...
    Sen niye üstüne alindin anlamadim bu bir.
    Nerde ikiyüzlülük etmisim söylede bilek.

Suriyeliden çok Türk yakalanmış, Yunanistanda!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Yav sen takılma barı böyle ucuz şeylere. Her iki heyette ayakta. Herkesi kendi gibi zannediyorlar. Bu resmi gördük ve inandık. Haberlerde izledik önce Putin Türk heyetinin ayağına gidip tokalasiyor. Sonra Reis lavrovlarin yanına gidiyor. . Putin tokalasmasa zkinde bile deil lavroz Reis in afedersin.

Moskova'ya düşmanım dediğin rejimin garantörüyle görüşmeye gidiliyor sen lavrov zkinde değil diyorsun."Putin bizim heyeti selamlamak için Erdoğan'la ayni kareden cikmamak icin heyeti çağırma durumunda kalıyor Erdoğan da nezaketli bir biçimde rus bakanla selamlaşmaya gidiyor buna anlam yüklemek çok mu doğru "demek bu kadar zor mu ?

Uluslararasi ilişkiler zikle falan olmuyor
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

8. Kardeş kusura bakma seni buradakiler de tanıyor diye düşünmüştüm.
     Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Sen niye üstüne alindin anlamadim bu bir.
    Nerde ikiyüzlülük etmisim söylede bilek.

Hiçbir şey bilmiyorum ama hergün yeni bir şey öğreniyorum.

Sayfa 38/996 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •