Sayfa 808/996 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    Brentin fiyatı 30$lara gelecek gibi. #AES pert. Herkes ah vah derken evi arabayi satip petrole girme düşüncesi, akılda sorular YTD.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    aes beni de fena zarara soktu, belki biraz kazanırız tcd, gmr, mps, tkf bunların zararını azaltırım dedim ama onlardan daha beter oldu, yarın -8 veya -10 gelir herhalde.
    diğerleri yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı başıma, bu sene neye girsek kaybetmeye mahkumuz herhalde.

2.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    2018 yılında bendede vardı. Değişik bir fon. Borsa yükseliyor seviniyorsun ama dolar düşüyor yine kaybettiriyor. Yada tam tersi iki bilinmeyenli denklem gibi.
    Bekleyip göreceğiz

3. Bana göre virüs işin bahanesi. Piyasalar şiştikçe büyüklerin kazancı azaldı. Düşüş başladı. İnsanlar bugünlerde sızlanıyor. Ama tam olarak bezginlik noktasına gelmedi gibi. İşte o noktaya geldiğini anladıkları an piyasayı yükseltmeğe başlarlar ki; biz ne olduğunu anlayamayız bile. Tepki alımı falan derken bir bakmışız ki o alımlar devam eder. trene her zaman olduğu gibi son vagonundan bineriz. Bu hep böyle olmuştur.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bana göre virüs işin bahanesi. Piyasalar şiştikçe büyüklerin kazancı azaldı. Düşüş başladı. İnsanlar bugünlerde sızlanıyor. Ama tam olarak bezginlik noktasına gelmedi gibi. İşte o noktaya geldiğini anladıkları an piyasayı yükseltmeğe başlarlar ki; biz ne olduğunu anlayamayız bile. Tepki alımı falan derken bir bakmışız ki o alımlar devam eder. trene her zaman olduğu gibi son vagonundan bineriz. Bu hep böyle olmuştur.
    Bende sizin gibi düşünüyorum. Zararda olanlar satış yaparsa daha da düşecektir.

5. Asıl soru şu ! FED deli gibi para basıyor bu para nereye gidecek ? Endeksler ve Tahviller satılıyor..ONS sonsuza kadar çıkmayacak..Paranın nereye gideceğini bulursak ihya oluruz..

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Asıl soru şu ! FED deli gibi para basıyor bu para nereye gidecek ? Endeksler ve Tahviller satılıyor..ONS sonsuza kadar çıkmayacak..Paranın nereye gideceğini bulursak ihya oluruz..
    Yeni bir yatırım çeşidi açılacak ya da ülkemiz gibi ülkelerin borsalarında yatırım yapacaklar

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    aes beni de fena zarara soktu, belki biraz kazanırız tcd, gmr, mps, tkf bunların zararını azaltırım dedim ama onlardan daha beter oldu, yarın -8 veya -10 gelir herhalde.
    diğerleri yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı başıma, bu sene neye girsek kaybetmeye mahkumuz herhalde.
    Geçmiş olsun çok kötü döneme denk geldiniz Putin inadi ile daha da aşağı gidicek gibi. Brent petrol Avrupa satış fiyatı 35 dolara kadar düşmüş durumda.

8. Putinin işine gelmez petrolün düşmesi

Sayfa 808/996 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •