Sayfa 825/996 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Çift yönlü kapanıyor sanırım orada.
    Nasıl yani açıklar mısın?
    Haber kaynağın nedir?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Milano borsası -%9 civarı

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Milano borsası -%9 civarı
    Her yer kıpkırmızı. 97’deki Asya krizinden beri ilk defa böyle bir şey görüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    25K yatırmıştım yarınki düşüşle -12k zarar olacak herhalde, bugün biraz daha alım verdim, sonra bekleyeceğiz herhalde, arz dönemi ne zaman oluyorsa artık.
    Arz donemini nicin bekleyeceksiniz daha fazla almak icin mi ? Bende 50 k almistim 50 usd civarindan. Bakalim kar etmek icin ne kadar sure bekleyecegiz ? Belki de 50 usd uzerini uzun bir sure goremez.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Mustafa petrol 32 dolar seviyelerinde. Buralardan aes fonu alınır mı? Bu fonların hesaplaması neye göre yapılıyor? Brent mi yoksa başka verilere göre mi. Ne dersin?.
    Üstadım AES portföyünde petrol ETF'leri bulunduruyor. Yani petrole yatırım yapan fonlardan oluşan bir fon sepeti fonu. Amerikada işlem görüyor çoğu Amerika kapanışı önemli fiyatta. Buralardan alınır mı AES ? Rusyanın tavrına bağlı diye düşünüyorum. İçeriğinde bulunan fonlar aşağıda.
    BNO
    CRUD
    DBE
    DBO
    OILK
    UCO
    USL
    USO

6. Son iki haftadır piyasada yaşanan düşüşün arka planında piyasa ile merkez bankalarının sürtüşmesi var gibi.Özellikle avrupa merkez bankasının hiç bir şey yapmadan olup biteni izlemesi gerçekten garip.Fed piyasayı yönlendirmek ve toparlamak için hamle yapıp diğer ülke merkez bankalarınında eşlik etmesini bekliyoruz dedi.Ama avrupadan dişe dokunur bir hamle gelmedi.Piyasaları toparlamak için yeni bir parasal genişleme hamlesi gelecektir.Avrupa hafif toparladı ama hala dişe dokunur bir gamle yok.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Pişman değilim mevduatçı olduğum için bekleyeceğim. Daha fazlasını kazanacağım.
    Bi mevduatcida bukadar cesaret
    Yurek yemislik masallah
    Temkinli olmanda fayda var
    Baliklama daliyosun
    YTD.

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dubai, Kuveyt ve Suudi borsaları çöktü. Zaman kötü kolla.....

Altın dışında her yatırım zarar ettirdi son zamanlarda. Neye el atsan zarar ediyorsun. İlginç bir dönemdeyiz.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    öyle anlaşılıyor ki bu fon, hisse fonlarından da tehlikeli. Allah yardımcınız olsun.

Sayfa 825/996 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •